Στο Παρίσι ο Πρέλεβιτς για το FIBA Champions League

Ταξίδι στο Παρίσι για τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην παρουσίαση της FIBA για το Champions League.

Στο Παρίσι ο Πρέλεβιτς για το FIBA Champions League
Πρέλεβιτς ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Στην επίσημη παρουσίαση του Champions League που θα γίνει στο Παρίσι θα θα δώσει το παρών ο Μπάνε Πρέλεβιτς, επικυρώνοντας τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν δεσμευτεί ακόμη, αλλά ταυτόχρονα δεν μοιάζει πιθανό το ενδεχόμενο ν' αλλάξουν στάση και να προτιμήσουν το Eurocup.

Όπως έχουν τα πράγματα, η διοργάνωση της FIBA καλύπτει τον ΠΑΟΚ και δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα πως μπορεί να διαφοροποιηθεί κάτι.

"Είμαι έξυπνος παίκτης, θα προσαρμοστώ"

Σίγουρος για τον εαυτό του και το τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους ο Κιθ Κλάντον.

" Είχα ξανακούσει για τον ΠΑΟΚ, οπότε όταν ήρθε η πρόταση θεώρησα ότι ήταν πολύ καλή ευκαιρία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω να βοηθήσω και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω όπως μου ζητηθεί.

Είμαι έτοιμος για την πρόκληση. Πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ. Θα παίξω όσο πιο δυνατά. Μπορώ να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο".

Είμαι ένας παίκτης με έφεση στο ριμπάουντ, παίζω δυνατά, δεν είμαι καθόλου εγωιστής. Με ενδιαφέρει η ομάδα, θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να νικάει. Θα υπάρχει μία δυσκολία στην προσαρμογή, αλλά είμαι έξυπνος παίκτης και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα.

Δεν μπορεί αυτή να είναι η στόχευση τώρα. Μπορεί να υπάρχει ως σκέψη, αλλά τώρα θέλω να εστιάσω στα τέσσερα ματς που απομένουν.

Δεν ξέρω πολλά για την ομάδα, έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου για τους συμπαίκτες μου. Πώς θα ταιριάξω μαζί τους, τα χαρακτηριστικά τους. Πριν λίγο έμαθα για τα ιστορικά δεδομένα, πιστεύω στο τέλος της σεζόν θα πετύχουμε κάτι καλό

Είμαι αρκετά φρέσκος, αυτός είναι ο δρόμος που μου δόθηκε να διαβώ. Νομίζω ότι η Ευρώπη είναι το μονοπάτι για να φθάσω εκεί που πρέπει μπασκετικά. Νιώθω έτοιμος να παίξω.

Έχω ακούσει για τον Σχορτσανίτη και τον έχω δει στο ίντερνετ. Είναι ένας ψηλός παίκτης με πολλές ικανότητες και ταλέντο".

Ο παίκτης που παρακολουθούσα περισσότερο και μου ζητούσαν και προπονητές να τον βλέπω είναι ο Αλ Τζέφερσον".

"Ίσως και άλλη κίνηση"

O τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης είπε για τον Κιθ Κλάντον: " Τα στοιχεία που μας οδήγησαν σε αυτή την επιλογή, ήταν η ανάγκη της ομάδας να αποκτήσει παίκτη με κάποια ειδικά χαρακτηριστικά. Είδαμε ότι υστερούμε στον τομέα των ριμπάουντ και ο Κιθ είναι καλός ριμπάουντερ. Το ότι αγωνιζόταν μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα πρωτάθλημα είναι κάτι που εξετάσαμε και θέλαμε κάποιον έτοιμο παίκτη αγωνιστικά. Όταν ήταν παίκτης κολεγίου, είχε τραβήξει την προσοχή μας. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει άμεσα. Είχαμε κι άλλους υποψήφιους αλλά δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι λόγω ετοιμότητας ή για κάποιους άλλους λόγους. Ο Κιθ κάλυπτε πολλές από τις σκέψεις μας για την ενίσχυσή μας.

Έχουμε δει παίκτες από χαμηλότερα πρωταθλήματα που παίζουν πολύ καλά και σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε πως βρήκαμε το λαχείο ή το λαβράκι και έχουμε δει και παίκτες από κορυφαία πρωταθλήματα που αργούν να προσαρμοστούν.

Η ομάδα έχει μόλις τέσσερα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και με αυτή την μεταγραφή, θεωρούμε ότι κάνουμε καλύτερη την ομάδα μας. Ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε τον μίνι στόχο της πέμπτης θέσης που βάλαμε. Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ.

Μπορεί να κάνουμε κι άλλη κίνηση, αν υπάρξει μία περίπτωση αντίστοιχη με του Κλάντον και μας δώσει τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν στην περιφέρεια τώρα, αλλά και είναι στις οικονομικές μας δυνατότητες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK