Στόχος του ΠΑΟΚ η απόκτηση ψηλού πριν από την Τουρκία

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει περιπτώσεις Αμερικανών με στόχο να βρει παίκτη πριν από το τουρνουά της Σμύρνης.

Η απόκτηση ενός σέντερ εξακολουθεί ν' απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα στόχος των ανθρώπων του "Δικεφάλου", εφόσον αυτό είναι εφικτό, είναι να αποκτηθεί ένας ψηλός πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Σμύρνη για το τουρνουά από την 1 έως τις 3 Οκτώβρη.

Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά όχι και σιγουριά, καθώς τα δεδομένα διαφοροποιούνται μέρα με τη μέρα

Στους "ασπρόμαυρους" θέλουν μια ποιοτική λύση και γι' αυτό υπάρχει καθυστέρηση. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είναι σε ανοικτή γραμμή με Αμερικανούς και θ' αποφασίσουν σύντομα.

Κατά τα άλλα, ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του την Πέμπτη, την Κυριακή θα δοθεί ρεπό και την άλλη Τετάρτη (30/9) η ομάδα θα αναχωρήσει για την Τουρκία.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!