Συνεχίζει πλήρης ο ΠΑΟΚ

Για ακόμη μια ημέρα ο Κώστας Βασιλειάδης που είχε ταλαιπωρηθεί από ενοχλήσεις στο πέλμα, πήρε μέρος στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Χωρίς απουσίες η προπόνηση του "Δικεφάλου".

Κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε για τον Σούλη Μαρκόπουλο στην προπόνηση της Τετάρτης (9/3) αφού όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών. Για μια ακόμη μέρα συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας (το "έβγαλε" ολόκληρο) ο Κώστας Βασιλειάδης και έτσι φανερώνει πως έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα στο πέλμα. Ενας τραυματισμός που αποτέλεσε αιτία για να μείνει στα... πιτς στα τελευταία επτά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής (για την ώρα δεν είναι 100% έτοιμος αλλά ολοένα και "ανεβαίνει") αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών και κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος εδώ και αρκετές μέρες έχει ανεβάσει στροφές μετά το διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.