Τα δεδομένα για Λάνγκφορντ

Ο ΠΑΟΚ μετέφερε μέχρι που μπορεί να φτάσει στο οικονομικό για τον Κέβιν Λάνγκφορντ και ο τελευταίος πρώτα θα δει το ύψος των προσφορών που έχει από το εξωτερικό.

Τα δεδομένα για Λάνγκφορντ
Λάνγκφορντ ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Κέβιν Λάνγκφορντ και για την νέα σεζόν, όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό. Υπήρξε κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο "Δικέφαλος" μετέφερε στο στρατόπεδο του παίκτη το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει σε γενικές γραμμές στο οικονομικό για το ζήτημα του Αμερικανού. Τι θα γίνει στο εξής;

Ο τελευταίος θα μελετήσει το ύψος των προσφορών που -θα- έχει από το εξωτερικό. Αν είναι πάνω-κάτω είναι ίδιες με αυτή του ΠΑΟΚ ή λίγο μεγαλύτερες, τότε σύμφωνα με τον ατζέντη του Λάνγκφορντ υπάρχει η προτίμηση για παραμονή στον "Δικέφαλο".

Φυσικά αν είναι πολύ μεγαλύτερες, τότε ο Λάνγκφορντ θα αποτελέσει παρελθόν. Το θέμα της παραμονής του Αμερικανού εννοείται δεν είναι εύκολο, εκτός αν οι οικονομικές δυνατότητες του ΠΑΟΚ αλλάξουν στην πορεία (σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, νέα επικοινωνία με τον "Δικέφαλο" θα υπάρχει μίνιμουμ σε περίπου μια εβδομάδα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK