Τέιλορ: "Παίζω σκληρά και δίνω το 100%"

Ο Μπράντον Τέιλορ, που έφτασε στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, μίλησε για το τι μπορεί να "προσφέρει" στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που του έδωσε ο "Δικέφαλος".

Τέιλορ: "Παίζω σκληρά και δίνω το 100%"
Τέιλορ-ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη ήταν η σειρά του Μπράντον Τέιλορ να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, όπου ήδη βρίσκονται οι Νέναντ Μιλιένοβιτς, Τζόρνταν Σάιμπερτ και Ζάνις Πέινερς.

Τη σεζόν 2015-16 ο Τέιλορ είχε μέσο όρο 16,4 πόντους και 6,5 ριμπάουντ παίζοντας για το Penn State.

Το απόγευμα θυμίζουμε πως θα υπάρχει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του "Δικεφάλου" στο "Παλατάκι".

"Θα δώσω πάθος και ενέργεια"

Ο Τέιλορ φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη, είπε: " Είμαι ικανοποιημένος για την πρώτη επαγγελματική μου ευκαιρία. Ανυπομονώ να μιλήσω με τον προπονητή και με τους συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την ευκαιρία".

Για τον ΠΑΟΚ: "Εμαθα πως είναι πολύ διάσημη ομάδα στη χώρα, έμαθα για τους φιλάθλους και για τον τρόπο του παιχνιδιού της ομάδας αλλά και το πώς θα ταιριάξω εγώ μέσα σε αυτήν".

Για την φετινή σεζόν: "Περιμένω το πώς θα μπορέσω να βάλω το παιχνίδι μου στον ευρωπαϊκό χώρο και πώς θα μπορέσω να αντιμετωπίσω πολύ καλούς παίκτες για να βελτιωθώ".

Για το τι μπορεί να "δώσει" στον ΠΑΟΚ: "Ενέργεια και πάθος. Παίζω σκληρά και δίνω το 100%. Μπορώ να παίξω στις θέσεις 4 και 3".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέινερς: "Εύκολη η απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ"
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Πέινερς

News 24/7

24MEDIA NETWORK