Τέιλορ στο... μικροσκόπιο

Η πρωτιά στο σκοράρισμα, στα ριμπάουντ αλλά και στα... λάθη. Ποια τα νούμερα του Μπράντον Τέιλορ σε σχέση με τους συμπαίκτες του στο πανεπιστήμιο του Πεν Στέιτ.

Τέιλορ στο... μικροσκόπιο

Στον ΠΑΟΚ δείχνουν εμπιστοσύνη στον νεαρό, Μπράντον Τέιλορ με την επιλογή τους να τον "προσθέσουν" στο ρόστερ της ομάδας και πλέον εκείνος καλείται να φανεί αντάξιος των απαιτήσεων που υπάρχει. Σε μια ομάδα σαν τον "Δικέφαλο" που έχει μεγάλη μπασκετική παράδοση, υπάρχει πάντα πίεση και έτσι ο 22χρονος φόργουορντ καλείται να την διαχειριστεί εφόσον την "νιώσει", στην πρώτη του φορά που θα παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο. Ας δούμε τι έκανε στο πανεπιστήμιο του Πεν Στέιτ σε σύγκριση με τις επιδόσεις που είχαν οι πρώην του συμπαίκτες.

Ο Τέιλορ σε 32 ματς συνολικά πέτυχε 520 πόντους και είχε την πρωτιά στην πρώην του ομάδα στο σκοράρισμα ενώ πρώτος ήταν στα επιθετικά (συνολικά 51) αλλά και στα αμυντικά ριμπάουντ (συνολικά 156). Στα εύστοχα τρίποντα ήταν δεύτερος με 51 συνολικά (τρίτος στην ομάδα στο ποσοστό ευστοχίας), στις ασίστ ήταν πάλι δεύτερος με 50 συνολικά ενώ στα κλεψίματα ήταν τέταρτος με 19 συνολικά όπως τέταρτος ήταν και στις τάπες με 17 συνολικά.

Η... κακή πρωτιά του είχε να κάνει με τα λάθη. Είχε συνολικά 80 (ο δεύτερος χειρότερος που ήταν ο Σεπ Γκάρνερ είχε 65), περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη στο Πεν Στέιτ για την σεζόν 2015-16 και σίγουρα σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK