Θεραπεία ο Βασιλειάδης, επιστρέφει ο Σαλούστρος

O Κώστας Βασιλειάδης έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ενώ ο Χρήστος Σαλούστρος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ την Τρίτη (15/09).

Θεραπεία έκανε ο Κώστας Βασιλειάδης καθώς την Κυριακή (13/09) ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έτσι προληπτικά έμεινε εκτός από το ματς με την Τράμπζονσπορ. Είναι πιθανό την Τρίτη (15/09) να υπάρξει εξέταση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ούτως ώστε να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματός του.

Τη συγκεκριμένη ημέρα θα επιστρέψει στις προπονήσεις ο Χρήστος Σαλούστρος ο οποίος στις 05/09 διαπιστώθηκε, μετά από εξετάσεις που έκανε, πως υπέστη κάκωση μηνίσκου. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ έχει ανάψει το "πράσινο φως" από την προηγούμενη εβδομάδα για την επιστροφή του στις προπονήσεις.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!