Θεραπεία ο Βασιλειάδης, επιστρέφει ο Σαλούστρος

O Κώστας Βασιλειάδης έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ενώ ο Χρήστος Σαλούστρος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ την Τρίτη (15/09).

Θεραπεία έκανε ο Κώστας Βασιλειάδης καθώς την Κυριακή (13/09) ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έτσι προληπτικά έμεινε εκτός από το ματς με την Τράμπζονσπορ. Είναι πιθανό την Τρίτη (15/09) να υπάρξει εξέταση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ούτως ώστε να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματός του.

Τη συγκεκριμένη ημέρα θα επιστρέψει στις προπονήσεις ο Χρήστος Σαλούστρος ο οποίος στις 05/09 διαπιστώθηκε, μετά από εξετάσεις που έκανε, πως υπέστη κάκωση μηνίσκου. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ έχει ανάψει το "πράσινο φως" από την προηγούμενη εβδομάδα για την επιστροφή του στις προπονήσεις.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.