Τι είπε ο Μαρκόπουλος για τα τρίποντα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο ντέρμπι με τον Άρη ωστόσο είχε το ασυνήθιστο 0 στα 20 τρίποντα. Ο κόουτς της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη μεγάλη βοήθεια που έδωσε στην ομάδα. Κράτησε την ομάδα όταν ήταν κάτω στο σκορ και βοήθησε στο να φθάσουμε στη μεγάλη νίκη. Δεν είχαμε ευστοχία στην επίθεση, αλλά ήμασταν δυνατοί στην άμυνα και δεν εγκαταλείψαμε το παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για τον χαρακτήρα τους.

Στο παιχνίδι, ήμασταν λιγάκι βιαστικοί και δεν είχαμε ισορροπία στις τελικές προσπάθειες κοντά στο καλάθι. Αυτό μας στοίχισε. Χάσαμε εύκολα καλάθια. Το τρίποντο είναι σουτ ψυχολογίας. Ο αντίπαλος βρήκε τον τρόπο για να μην επιτρέπει στους κλασικούς σουτέρ να κάνουν τις προσπάθειες. Είναι ένα θέμα που πρέπει να δούμε. Δείξαμε όμως χαρακτήρα, παίξαμε με δύναμη. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το τιμ που έκανε πολύ δουλειά, στη μετάδοση των πληροφοριών στους παίκτες".

Γι΄ αυτό που δεν του άρεσε: "Χάθηκαν εύκολα καλάθια. Κάναμε βιαστικά την επίθεση και στο τέλος της φάσης δεν ήμασταν φυσιολογικοί. Θα μπορούσαμε να στοχεύσουμε σε παίκτες που είχαν καλύτερη επιθετική παρουσία. Έτσι όπως δημιουργήθηκε η κατάσταση… θα μπορούσε να είχε κυλήσει διαφορετικά το παιχνίδι. Αν παίζαμε διαφορετικά, ίσως να δίναμε το δικαίωμα στον Άρη να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο. Ήμασταν κλειστοί στην άμυνα. Φοβόμασταν μην γίνει η δράση αντίδραση".

Για την απόδοση του Μαργαρίτη: "Ο Βαγγέλης έχει εμπειρία. Ξέρει καλύτερα από εμένα τι παίζουμε. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Τον δέχονται όλοι οι συμπαίκτες του πάρα πολύ. Ξέρει πού να βάλει το κορμί του και πώς να βοηθήσει".

Για την απόδοση των πλέι μέικερ και του Κλάντον: "Δεν δέχομαι ότι δεν ήταν καλή η οργάνωση από τα πλέι μέικερ. Δεν θέλαμε να πάμε σε άλλο στιλ παιχνιδιού γιατί η άμυνα του Άρη ήταν μαζεμένη. Έπρεπε να βρούμε άλλο τρόπο. Δε νομίζω ότι ήταν κακοί στην οργάνωση, απλά δεν μπήκαν στα σουτ. Κάνανε λάθη, βιαστήκαμε σε κάποιες περιπτώσεις αλλά δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλοί στην οργάνωση. Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Κλάντον βάσει των χαρακτηριστικών που διαθέτει. Τον βοηθούν όμως όλοι οι συμπαίκτες του".

Για το ματς με την Παρτιζάν: "Νομίζω ότι είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Αυτό είχε συμβεί και στον πρώτο αγώνα. Η νίκη δίνει ψυχολογία και στον κόσμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ: ΘΡΙΑΜΒΟΣ χωρίς τρίποντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK