Τι ισχύει με Βασιλειάδη, Δέδα, Αθηναίου

Το καμπ του ΠΑΟΚ παρακολούθησε την Τρίτη ο Κώστας Βασιλειάδης. Στον "Δικέφαλο" θα συνεχίσει και του χρόνου ο Γιώργος Δέδας, νέο ραντεβού για Αθηναίου.

Τι ισχύει με Βασιλειάδη, Δέδα, Αθηναίου
Βασιλειάδης ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Βασιλειάδης βρέθηκε την Τρίτη στο "Παλατάκι" και ήταν θεατής στο καμπ του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος γκαρντ έχει εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο επιστροφής στον "Δικέφαλο", αλλά σύμφωνα με το περιβάλλον του δεν έχει υπάρξει καμιά κουβέντα για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Πάντως ο Βασιλειάδης θα συνεχίσει να προπονείται στο "Παλατάκι" τις επόμενες ημέρες.

Παραμένει ο Δέδας

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Δέδας θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και την νέα σεζόν. Πέρυσι ο έμπειρος σουτέρ είχε υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια, ωστόσο μέχρι τις 30/6 ο "Δικέφαλος" είχε το δικαίωμα να το διακόψει. Δεν το έκανε αυτό, όπως μάς μετέφερε ο Μηνάς Τουκμενίδης και έτσι ο Δέδας θα παραμείνει στον "Δικέφαλο". Μια εξέλιξη βέβαια αναμενόμενη.

Συζήτηση για Αθηναίου

Τέλος, συζήτηση για τον Γιάννη Αθηναίου έγινε μεταξύ του ατζέντη Γιώργου Πάνου και του τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλη Ζουρνατσίδη. Το κλίμα ήταν θετικό, αλλά λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει μετά τις τελευταίες εξελίξεις, πρόκειται να γίνει νέα συζήτηση την επόμενη εβδομάδα.

Για τον Δημήτρη Μαυροειδή που επίσης εκπροσωπείται από τον κ. Πάνου, δεν προκύπτει κάτι μιας και ο παίκτης έχει απόλυτη προτεραιότητα το εξωτερικό και θέλει να εξαργυρώσει την καλή σεζόν που έκανε στην Κηφισιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK