Το σχόλιο του Τέιλορ και ο Πελεκάνος

Η αναφορά του παίκτη του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τέιλορ σχετικά με τα όνειρα που γίνονται... πραγματικότητα και ο Μιχάλης Πελεκάνος που έχει προταθεί στους "ασπρόμαυρους".

Το σχόλιο του Τέιλορ και ο Πελεκάνος

Ο Μπράντον Τέιλορ αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο" να κάνει σαφές με το... καλημέρα πως φέτος δείχνει εμπιστοσύνη σε νεαρούς Αμερικανούς. Ο Τέιλορ, άλλωστε, είναι μόλις 22 ετών και για πρώτη φορά θα παίξει εκτός ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός στον λογαριασμό του στο twitter "ανέβασε" μια φωτογραφία του που στο τέλος αυτής γράφει "#pame paok" και έκανε το εξής σχόλιο για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: " Τα όνειρα αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα".Στο μεταξύ από το Portsmouth Invitational Tournament μεταξύ άλλων θα μπορούσε να "παίξει" η περίπτωση του "κοντού" Χουανάια Γκριν (είναι 24 ετών).

Προτάθηκε ο Πελεκάνος

Ολα δείχνουν πως ο Μιχάλης Πελεκάνος δεν θα συνεχίσει στον Άρη καθώς είναι σε συζητήσεις για την λύση του συμβολαίου του. Θα πρέπει, βέβαια, να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα της αποζημίωσης για να αποχαιρετήσει τους "κίτρινους" ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής. Ο τελευταίος έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ που γενικώς "κοιτά" ποιοτικούς Ελληνες παίκτες.

Το σχόλιο του Τέιλορ και ο Πελεκάνος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός πως στον "Δικέφαλο" πάντα έτρεφαν σεβασμό στο πρόσωπο του Πελεκάνου, άσχετα αν αυτός δεν έπαιξε ποτέ στον ΠΑΟΚ. Να σημειωθεί πως ο Πελεκάνος θέλει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δει "ζεστά" την προοπτική να παίξει μπάσκετ σε ομάδα άλλης πόλης

News 24/7

24MEDIA NETWORK