Χαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Τέπιτς

Από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πέρασε ο Μιλένκο Τέπιτς προκειμένου να χαιρετήσει στελέχη του "Δικεφάλου" πριν επιστρέψει στο Βελιγράδι.

ΠΑΟΚ και Μιλένκο Τέπιτς δεν θα συνεχίσουν μαζί την νέα σεζόν αλλά οι σχέσεις τους παραμένουν καλές. Ο Σέρβος πριν την επιστροφή του στο Βελιγράδι και μετά από διακοπές που έκανε στην Χαλκιδική, την Τετάρτη πέρασε από τα γραφεία της ΚΑΕ για να χαιρετήσει στελέχη της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως περίμενε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα τον παίκτη προκειμένου να δώσει την θετική του απάντηση στο συμβόλαιο που του προτάθηκε, αλλά ο Τέπιτς αναζητά κάτι πολύ καλύτερο στο οικονομικό κομμάτι.

Στο μεταξύ στον "Δικέφαλο" λένε πως δεν αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ ο Λίνος Χρυσικόπουλος την Τετάρτη, ότι απομένουν να ρυθμιστούν κάποια θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα για το ζήτημα του Ελληνα καλαθοσφαιριστή και πιθανολογείται πως ίσως η ανακοίνωση για την απόκτηση του παίκτη "έρθει" την Πέμπτη (04/08).

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!