Μια φίλαθλος πήγε να πιει καφέ, αλλά ξέχασε να ρωτήσει τον Λεντέι

Ο Ζακ Λεντέι αποφάσισε να κάνει ενδιαφέρον το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου, όταν κάθισε δίπλα σε μία φίλαθλο των 'ερυθρολεύκων'. Και της πήρε τον καφέ από το πλαστικό!

Μια φίλαθλος πήγε να πιει καφέ, αλλά ξέχασε να ρωτήσει τον Λεντέι

Στο εξωτερικό το έχουμε δει να συμβαίνει, ανεξαρτήτως αθλήματος. Πότε στο ποδόσφαιρο πότε στο μπάσκετ, υπάρχουν αρκετές φορές που ένας αθλητής βρέθηκε στην κερκίδα και άρπαξε ποτήρι φιλάθλου για να πιει, οτιδήποτε κι αν έχει μέσα.

Ένα πρόχειρο παράδειγμα, αυτό που έκανε προ εβδομάδων ο Μάικ Σκοτ των Φιλαδέλφεια Σίξερς στο παιχνίδι κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος πήδηξε στα μπροστινά καθίσματα για να σώσει μια μπάλα, προσγειώθηκε στις καρέκλες, πήρε μία μπύρα που κρατούσε μία φίλαθλος και ήπιε μια γουλιά.

Ο Ζακ Λεντέι δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο NBA, ωστόσο βάσει της ενέργειάς του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου, έχει όλα τα φόντα να το πράξει. Το παιχνίδι στο ΣΕΦ ήταν εξ αναβολής για την 22η αγωνιστική της Basket League και οι Πειραιώτες δεν άφησαν περιθώριο στους νησιώτες, που με το 95-74 επέστρεψαν στην Α2, μετά από 11 χρόνια στα 'μεγάλα σαλόνια'.

Τα δεδομένα είχαν ξεκαθαρίσει εν πολλοίς όταν περίπου 6 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, ο Λεντέι βρέθηκε να κάθεται στα πρώτα καθίσματα πίσω από την μπασκέτα, τρέχοντας να σώσει μια μπάλα. Δίπλα του μία φίλαθλος, η οποία κρατούσε έναν καφέ σε πλαστικό ποτήρι.

Ο 24χρονος φόργουορντ δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει σόου και να πάρει το ποτήρι από τη φίλαθλο, να ανοίξει το καπάκι, να πιει μια γουλιά και να της το επιστρέψει.

Οι φίλαθλοι ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα βλέποντας τον Αμερικανό να κάνει πλάκα και να αποφορτίζει το κλίμα μετά από τις χθεσινές καταιγιστικές εξελίξεις, που αναμένεται να έχουν συνέχεια στο αμέσως επόμενο παιχνίδι των 'ερυθρολεύκων'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK