Οριστικό: Ο Προμηθέας στη Basket League

Ο Προμηθέας Πάτρας θα είναι η ομάδα που θα πάρει τη θέση του Φάρου Κερατσινίου στη Basket League.

Οριστικό: Ο Προμηθέας στη Basket League
Προμηθέας μπάσκετ

Η Πάτρα πανηγυρίζει την παρουσία δεύτερης ομάδας στην κορυφαία κατηγορία μπάσκετ της χώρας. Με ανακοίνωσή του ο Προμηθέας ενημέρωσε ότι θα καλύψει το κενό που προέκυψε από την αποχώρηση του Φάρου Κερατσινίου και έστειλε το μήνυμα πως "ήρθαμε για να μείνουμε".

" Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ, μετά την ανακοίνωση του Α.Ο. Φάρου Κερατσινίου, με την οποία γνωστοποιεί πως η ομάδα του Κερατσινίου θα παραμείνει και του χρόνου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της Ανδρικής ομάδας του Συλλόγου στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ (Α1 Εθνική).

Η ιστορική αυτή επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη στιγμή στην Ιστορία του Συλλόγου και η Διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα επιθυμεί από καρδιάς να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές, αθλητές και γενικότερα όσους υπήρξαν μέλη της ομάδας (γυμναστές, ιατρούς, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές κ.ο.κ) όλα αυτά τα χρόνια, συμβάλλοντας στις επιτυχίες και βοηθώντας στο πέρασμα του χρόνου να φτάσει ο Σύλλογος σε αυτή τη θέση.

Απευθύνει, επίσης, θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας που βοήθησαν εμπράκτως στηρίζοντας το όλο εγχείρημα του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Κυρίως, όμως, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει –για μια ακόμα φορά- τις ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και του Προμηθέα, που αγκάλιασε με απίστευτη αγάπη και πίστη την προσπάθεια του Προμηθέα και στάθηκε στο πλευρό της ομάδας της ομάδας ως ο πιο στενός συνοδοιπόρος, αποτελώντας την κινητήρια δύναμη και ορμή του Συλλόγου. Η αγάπη και η θερμή και έμπρακτη υποστήριξη σας μάς δίνει τη δύναμη να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε την επίτευξη των στόχων και την πραγματοποίηση του κοινού ονείρου και οράματος γι’ αυτό το Σύλλογο.

Η προσπάθεια, πλέον, της Διοίκησης του Προμηθέα είναι να δημιουργηθεί, μέσα από πρόγραμμα, σκληρή δουλειά και σταθερή οργάνωση, μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, σύμφωνα πάντα με τις αρχές του Συλλόγου μας.

Η υπόσχεση, που δώσαμε πριν 3 χρόνια (όταν ανεβήκαμε για πρώτη φορά στις Εθνικές κατηγορίες) ισχύει και παραμένει η ίδια. «Ήρθαμε για να μείνουμε»".

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK