Ρέθυμνο και ΑΕΚ στο πλευρό των "Γιατρών του Κόσμου"

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν το Ρέθυμνο κι η ΑΕΚ, καθώς όπως ανακοίνωσαν, πριν της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 23η αγωνιστική της Basket League στο "Μελίνα Μερκούρη" θα μαζέψουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους "Γιατρούς του Κόσμου".

Η ανακοίνωση:

Για ακόμη μία φορά στεκόμαστε δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από κάτι πολύ σημαντικό για την υγεία τους… τα φάρμακα.

Βάζουμε ένα λιθαράκι στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπάθεια που κάνουν οι Γιατροί του Κόσμου και συγκεντρώνουμε ότι μπορεί ο καθένας. Όποιος θέλει να βοηθήσει και δεν έχει χρήματα δεν χρειάζεται να αγοράσει κάτι, δεν χρειάζεται να τρέξει και να ψάξει… αρκούν τα ξεχασμένα φάρμακα που έχει ο καθένας στο ντουλάπι του για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Ακόμα και ένα ξεχασμένο χάπι, μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό για έναν συνάνθρωπο μας και να συμπληρώσει την αγωγή του.

Το ερχόμενο Σάββατο 19/3 ΑΕΚ και Ρέθυμνο Cretan Kings παίζουν και όλοι μαζί συγκεντρώνουμε και παραδίδουμε φάρμακα αλλά και τρόφιμα μακράς διαρκείας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα φιλοξενήσει τους Γιατρούς του Κόσμου στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη". Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν το Ρέθυμνο Cretan Kings και όλοι οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ της Κρήτης. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ