Συνταρακτική αλλαγή στα πλέι οφ της Basket League

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Τα πλέι οφ της Α1 αλλάζουν από τη νέα σεζόν. Οι δύο θέσεις που χάνονται και οι ομάδες που ευνοούνται από τη διαφοροποίηση στη διαδικασία που αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ και έγινε γνωστή χθες, στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

Ποιες θα είναι όμως αυτές οι αλλαγές;

Η πρώτη έχει να κάνει με τις ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι οφ, οι οποίες μειώνονται από 8 που ξέραμε μέχρι σήμερα, σε 6. Πώς θα γίνει αυτό; Με την πρόκριση των δύο πρώτων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, αυτομάτως στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Έτσι στον πρώτο γύρο της διαδικασίας θα μπαίνουν οι ομάδες που θα καταλαμβάνουν τις θέσεις από την 3η μέχρι και την 6η. Τα ζευγάρια θα είναι 3-6 και 4-5 και οι σειρές θα είναι best of five.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα ματς "φωτιά" της φετινής Basket League

Σπορ

Το ΟΑΚΑ γερνάει

Η πρόσφατη φωτιά στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ήταν η αφορμή για ένα εις βάθος ρεπορτάζ του Contra.gr και της Μαρίας Καούκη σχετικά με το τι συμβαίνει στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.