Διάλογοι Γιαννακόπουλου, Παπαδόπουλου και Σκινδήλια στην κλήρωση διαιτητών

Την αντίδραση των εκπροσώπων του Ολυμπιακού προκάλεσε η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην κλήρωση των διαιτητών των πρώτων δύο τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Διάλογοι Γιαννακόπουλου, Παπαδόπουλου και Σκινδήλια στην κλήρωση διαιτητών
γιαννακοπουλος σκινδήλιας τελικός μπασκετ διαιτητές

Η διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών για τον πρώτο και το δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής, δύο ημέρες πριν από τον αγώνα των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.

Ήταν αναμενόμενο πως η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα προκαλούσε αντίδραση από τον Γιώργο Σκινδήλια που εκπροσωπούσε την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο αντιπρόεδρος των "ερυθρολεύκων" ζήτησε την αποχώρηση του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, υποστηρίζοντας ότι " δεν έχει κάποιο θεσμικό ρόλο για να παρευρίσκεται εδώ".

Εκείνος που πήρε το λόγο ήταν ο πρόεδρος των "πρασίνων" Μάνος Παπαδόπουλος, απαντώντας πως " είναι εδώ σαν φίλος μου, υπό την προστασία μου", ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στέλιος Συμεωνίδης, για να ρίξει τους τόνους, πρότεινε " να μην μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία γιατί ξέρουμε τι έχει προσφέρει η οικογένειά του και η οικογένεια Αγγελόπουλου. Δεν θα ήμασταν εδώ, αν δεν υπήρχαν αυτές".

" Για να τον προστατεύσουμε, το λέμε", συνέχισε ο Γιώργος Σκινδήλιας επικαλούμενος την καταγγελία στην ΕΕΑ, με τον Δ.Γιαννακόπουλο να παίρνει το λόγο και να προτρέπει τους Πειραιώτες να βάλουν και αυτό το στοιχείο στο φάκελο που έχουν καταθέσει.

Πριν από την έναρξη της διαδικασίας η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε να συμπεριληφθούν στην κλήρωση μόνο διεθνείς διαιτητές, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό. Όπως επίσης δεν έγινε δεκτή η πρόταση για εξαίρεση του Παναγιώτου, του οποίου το αυτοκίνητο έκαψαν άγνωστοι.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης υποστήριξε ότι "αμφιταλαντευτήκαμε, αλλά θα ήταν σαν να υποκύπταμε στη βία". "Η αφορμή δεν ήταν αθλητική", αποκρίθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔ όταν ο Γ.Σκινδήλιας μίλησε για επιλεκτική εξαίρεση.

Διαβάστε ακόμη:

Οι διαιτητές για ΣΕΦ και ΟΑΚΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK