Οι επιστολές του Ολυμπιακού έφεραν νέο ποστάρισμα από τον Γιαννακόπουλο

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις αναρτήσεις του στο instagram κι αυτός... απάντησε με νέο ποστάρισμα.

Με επιστολές του στα Υπουργεία Πολιτισμού και Προστασίας του Πολίτη, στον Αθλητικό Εισαγγελέα και στον ΕΣΑΚΕ αντέδρασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στις διαδοχικές αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με αντικείμενο τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League και δη τον τρίτο αγώνα στο ΣΕΦ.

Οι "ερυθρόλευκοι" ζητούν επισήμως την επιβολή ποινών στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το περιεχόμενο των ποσταρισμάτων του και απαιτούν έξτρα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να προστατευτεί η "ερυθρόλευκη" αποστολή που θα μεταβεί την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για τη νέα μάχη.

Ο υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης πήρε θέση επ' αυτού λέγοντας μεταξύ άλλων πως "θα γίνουν όσες παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν", αντίδραση ωστόσο υπήρξε και από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Πώς; Με νέα ανάρτησή του στο instagram.

Τι έγραψε; Τούτο, αποκαλώντας τον εαυτό του νοικοκύρη...

 

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.