Τι έγραψαν οι διαιτητές για τη φυσούνα

Επιβαρυντικό για τον Ολυμπιακό είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξαν και υπέγραψαν οι τρεις διαιτητές αμέσως μετά το τέλος του τρίτου τελικού.

Τα υβριστικά συνθήματα που ακούγονταν κατά διαστήματα, ιδίως για τον Νίκο Παππά, τις κροτίδες ήχου που έπεσαν στον περιβάλλοντα χώρο του παρκέ, τα καπνογόνα στην κερκίδα και τις απειλές προς τη γραμματεία σημείωσαν στο φύλλο αγώνα οι Σχινάς, Καρακατσούνης, Δέτσης στο φύλλο αγώνα.

Το στοιχείο πάντως που "καίει" τον Ολυμπιακό περισσότερα από τα προηγούμενα είναι το "εντός της φυσούνας καπνογόνο το οποίο παρήγαγε λάμψη και καπνό", κατά την αποχώρηση των διαιτητών.

Σύμφωνα με τον ειδικό πειθαρχικό κανονισμό του ΕΣΑΚΕ οι "ερυθρόλευκοι" κινδυνεύουν από πρόστιμο μέχρι και διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές, ιδίως στην περίπτωση που αποδειχθεί ο τραυματισμός του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!