Τι έγραψαν οι διαιτητές για τη φυσούνα

Επιβαρυντικό για τον Ολυμπιακό είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξαν και υπέγραψαν οι τρεις διαιτητές αμέσως μετά το τέλος του τρίτου τελικού.

Τα υβριστικά συνθήματα που ακούγονταν κατά διαστήματα, ιδίως για τον Νίκο Παππά, τις κροτίδες ήχου που έπεσαν στον περιβάλλοντα χώρο του παρκέ, τα καπνογόνα στην κερκίδα και τις απειλές προς τη γραμματεία σημείωσαν στο φύλλο αγώνα οι Σχινάς, Καρακατσούνης, Δέτσης στο φύλλο αγώνα.

Το στοιχείο πάντως που "καίει" τον Ολυμπιακό περισσότερα από τα προηγούμενα είναι το "εντός της φυσούνας καπνογόνο το οποίο παρήγαγε λάμψη και καπνό", κατά την αποχώρηση των διαιτητών.

Σύμφωνα με τον ειδικό πειθαρχικό κανονισμό του ΕΣΑΚΕ οι "ερυθρόλευκοι" κινδυνεύουν από πρόστιμο μέχρι και διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές, ιδίως στην περίπτωση που αποδειχθεί ο τραυματισμός του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!