Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο τιμόνι του Παγκρατίου

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι ο αντικαταστάτης του Βασίλη Φραγκιά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Παγκρατίου.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκτελέσει χρέη βοηθού προπονητή στον Παναθηναϊκό (2000-07 - φώτο) και στην Εθνική Ελλάδας, συμφώνησε να οδηγήσει την αθηναϊκή ομάδα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της φετινής περιόδου.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος Γιώργος Μουζούκης και η διοίκηση του Α.Ο Παγκρατίου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα (Τρίτη 20/4) ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής έχει συνεργαστεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό από το 2000 έως το 2007, αλλά και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στην Εθνική ομάδα, έχοντας ενεργό συμμετοχή στις επιτυχίες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο κ. Παπαδόπουλος έχει διατελέσει προπονητής του Ηλυσιακού, του Απόλλωνα Πάτρας και της ΜΕΝΤ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας φιλοξενούνται και οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδόπουλου:

"Η πρόταση του προέδρου του Παγκρατίου ήταν τιμητική για μένα και γι' αυτό την αποδέχθηκα. Αποτελεί τιμή μου, που θα εργαστώ σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ.Δεσμεύομαι απέναντι στον κόσμο του Παγκρατίου ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις -όπως έχω κάνει παντού όπου εργάστηκα- για να παραμείνει η ομάδα ανταγωνιστική. Δεσμεύομαι επίσης ότι θα κάνω τα πάντα προκειμένου η ομάδα ν' ανακτήσει τη μαχητικότητα της, ώστε να κατοχυρώσουμε την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα, η οποία συνιστά επιτυχία.Σέβομαι απόλυτα τον προκάτοχο μου, Βασίλη Φραγκιά, αλλά θα επιδιώξω να περάσω τη δική μου φιλοσοφία στους παίκτες σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα δουλειάς, καθώς ο χρόνος μας πιέζει".