Με λυγμούς αποχαιρέτησαν τα παιδιά οι προπονητές της ακαδημίας του Πανιωνίου!

Η συγκίνηση περίσσεψε την Πέμπτη όταν οι προπονητές της Ακαδημίες του Πανιωνίου ανακοίνωσαν στα παιδιά ότι δεν μπορούν να βρίσκονται πια μαζί τους. Εκλαψαν άπαντες, ακόμα και γονείς!

Με λυγμούς αποχαιρέτησαν τα παιδιά οι προπονητές της ακαδημίας του Πανιωνίου!

Μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση αποχαιρέτισαν την Πέμπτη τα παιδιά των ακαδημιών του Πανιωνίου οι μέχρι πρότινος προπονητές τους!

Γράφουμε μέχρι πρότινος γιατί, όπως έγινε και επισήμως γνωστό, άπαντες θα αποτελέσουν παρελθόν αφού η Ακαδημία περνάει στα χέρια του Ίωνα Βαρουξάκη.

Γονείς και παιδιά μαζεύτηκαν την Πέμπτη στο κλειστό για να πληροφορηθούν τις εξελίξεις. Στο άκουσμα της είδησης ότι αλλάζουν ΟΛΑ και οι προπονητές φεύγουν, επικράτησε πανδαιμόνιο.

Οι περισσότεροι από τους προπονητές ξέσπασαν σε λυγμούς, αφού υπήρχε τρομερό δέσιμο με τα παιδιά ενώ και πολλοί από τους μικρούς αθλητές δεν άντεξαν και άρχισαν επίσης να κλαίνε.

Οι προπονητές της άκρως επιτυχημένης ακαδημίας την Παρασκευή εξέδωσαν και ανακοίνωση:

"Τόσα χρόνια… Μια ζωή. Χρόνια σκληρής δουλειάς στα πρότυπα που οι παλιοί στυλοβάτες του Πανιωνίου μας ενέπνευσαν, σίγουρα δεν πήγαν χαμένα.

Ποιοι είμαστε, τι πρεσβεύουμε, ποια είναι η αφετηρία μας;

Το μεγαλείο του Πανιωνίου!

Αποδείξεις για την ταυτότητά μας και συνάμα ηθική δικαίωση , η δυνατότητά μας να κοιτάμε με περίσσια ειλικρίνεια τα χιλιάδες παιδία – αθλητές του Πανιωνίου που όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν από τις υποδομές του Ιστορικού.

Οι επιτυχίες και η καταξίωση;

Απλά ένα εύσημο και φόρος τιμής στην ιστορία και το μεγαλείο του συλλόγου που υπηρετήσαμε. Ευχαριστούμε τους αθλητές μας, τα παιδιά που μας επέτρεψαν να τα πάρουμε από το χέρι για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο αθλητικό γίγνεσθαι. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους με την ίδια αγωνία με την ίδια φροντίδα που τόσα χρόνια αμέριστα τους προσφέραμε. Ευχαριστούμε τους πραγματικούς φίλους μας. Ευχόμαστε στους αντικαταστάτες μας να φέρουν τις ίδιες και ακόμα περισσότερες επιτυχίες στον Ιστορικό.

Ο Πανιώνιος πάνω απ’ όλους!

ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΙΚΑΡΟΣ – ΔΕΓΑΙΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ – ΚΑΨΟΚΕΦΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΜΟΥΧΤΟΥΡΗΣ ΠΕΡΥ- ΚΟΨΙΑΣ ΝΙΚΟΣ – ΛΙΑΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΑΡΗΣ – ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΜΟΥΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ – ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΑΣ – ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ – ΜΙΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ – ΚΟΨΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Εμφύλιος" λίγο πριν το τζάμπολ

News 24/7

24MEDIA NETWORK