"Τα όνειρά μας δεν έχουν ταβάνι"

Ο προπονητής της Κύμης Βασιλής Μπρατσιάκος μίλησε στον Sport 24 Radio και στους Νίκο Συριώδη και Σωτήρη Γεωργίου για την άνοδο της ομάδας του στην Basket League, μετά την νίκη επί του Φάρου με 67-56.

"Τα όνειρά μας δεν έχουν ταβάνι"

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

Στην πορεία της Κύμης: “Είναι πολύ σημαντικό το ότι υπάρχει η οικογένεια Θεοδώρου στη διοίκηση και έχει στηρίξει αυτό το εγχείρημα. Σε δύσκολες εποχές η διοίκηση κράτησε ενωμένη την ομάδα. Κρατήσαμε την ίδια φιλοσοφία από τις μικρές κατηγορίες μέχρι και φέτος. Έχουμε και εμείς ακριβά συμβόλαια όπως ο Φάρος και είναι δύσκολο να κρατηθεί ισορροπία. Να μπει το εγώ κάτω από το εμείς και όλοι να δουλεύουν για το καλό της ομάδας. Από την αρχή της σεζόν είχαμε απουσίες, λόγω των σκληρών προπονήσεων. Φτιάξαμε ένα ρόστερ, που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα απρόοπτα. Στα δύσκολα μείναμε ενωμένοι. Εντοπίσαμε τα λάθη μας και τα διορθώσαμε με σκληρή δουλειά”.

Στην άνοδο της Κύμης στην Basket League: “ Είναι τεράστια επιτυχία. Δεν ξέρω αν έχουμε καταλάβει ότι η ομάδα ενός μικρού χωριού 2.500 κατοίκων θα παίζει στην Basket League. Το γήπεδό μας δεν είναι για την πρώτη κατηγορία. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες μας δεν έχουν ταβάνι. Ο πρόεδρος έχει συμφωνήσει με τον Δήμο να γκρεμιστεί και να ξαναχτιστεί, προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες Basket League. Μέχρι τότε η ομάδα έχει αποφασιστεί να παίζει στην Χαλκίδα”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK