Μαυροειδής στο Contra.gr: "Αν πάρουμε το κύπελλο θα κάνω πρόγραμμα στα μπουζούκια!"

Ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν ετοιμάζεται μόνο για να σηκώσει την κούπα με την ΑΕΚ, αλλά και για το δικό του πρόγραμμα στα... μπουζούκια. Η υπόσχεση του έμπειρου σέντερ της Ένωσης στο Contra.gr αν το κύπελλο βαφτεί κιτρινόμαυρο!

Μαυροειδής στο Contra.gr: "Αν πάρουμε το κύπελλο θα κάνω πρόγραμμα στα μπουζούκια!"
mavroidis

Έχοντας συμπληρώσει μία διετία στην ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μαυροειδής έχει δει από μέσα την Ένωση να "μεγαλώνει" τα τελευταία χρόνια υπό τη διοίκηση του Μάκη Αγγελόπουλου. Αποκορύφωμα η φετινή σεζόν, όπου οι "κίτρινοι" πέταξαν εκτός τον Παναθηναϊκό και θα διεκδικήσουν εκείνοι το κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το Contra.gr συνάντησε τον Δημήτρη Μαυροειδή στα "Δυο Αοράκια" και του έκανε μία ασυνήθιστη ερώτηση, για να πάρει μία... ασυνήθιστη απάντηση!

Αν πάρεις το κύπελλο θα μας τραγουδήσεις; "Όχι απλά θα τραγουδήσω, αλλά θα κάνω δικό μου πρόγραμμα σε πίστα, όπου και όποτε θέλετε"!

Δηλαδή έχεις κάποιο κομμάτι έτοιμο στο μυαλό σου; "Όχι, θα πω διάφορα. Από Καρρά δεν θα ξαναπώ μετά από αυτό που έγινε".

Μαντινάδα έχεις έτοιμη αν το πάρετε; "Θα ετοιμάσω μία τώρα που μου το είπες".

Για την ανοδική πορεία της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια μας είπε: "Όχι μόνο φέτος. Είναι κάτι σταδιακό εδώ και 2-3 χρόνια. Σταθερά βήματα που ήταν και πρότζεκτ του προέδρου. Δεν μπορεί να γίνει ξαφνικά, είναι επιβράβευση για τον πρόεδρο και το όραμα που έχει όλα αυτά τα χρόνια ο τελικός και ελπίζω η απάντηση να είναι ακόμα μεγαλύτερη".

Για το αν υπάρχει άγχος ενόψει του τελικού, μας απάντησε: "Όλοι έχουν άγχος από τους μεγαλύτερους παίκτες μέχρι τους μικρότερους. Ίσα-ίσα όμως πιστεύω πως εμείς θα έχουμε λιγότερο από τον Ολυμπιακό, αφού αυτός έχει το "πρέπει".

Εμείς έχουμε την πρόκριση που ήρθε μετά από 17 χρόνια. Ήδη είναι μία επιτυχία για την ΑΕΚ και το που ήταν πριν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK