Δεν κατεβαίνει στο Κύπελλο η Καβάλα!

Λέγαμε πως τα είχαμε δει όλα. Να όμως που κάτι μας είχε ξεφύγει. Με ένα παράλογο σκεπτικό και τη σύμφωνη (;) γνώμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας, η Καβάλα απέσυρε τη συμμετοχή της από το Κύπελλο και δεν θα κατέβει στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Ολυμπιάδα.
Οι ιθύνοντες της μακεδονικής ομάδας έκριναν πως οι παίκτες θα καταπονηθούν ιδιαίτερα, αν συμμετάσχουν στη διοργάνωση, παράγων που θα επηρεάσει την απόδοσή τους στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, και ενημέρωσαν πως δεν προτίθεται να παίξουν κόντρα στην πατρινή ομάδα.Η ΕΟΚ δεν πήρε οποιοδήποτε μέτρο και απλώς κατάρτισε ανάλογα το πρόγραμμα της β' φάσης της 2ης αγωνιστικής. Πλέον η Ολυμπιάδα, η οποία προκρίθηκε άνευ αγώνα, θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα. Εύλογα δημιουργείται πλέον το ερώτημα γιατί να μην αποσυρθούν και τα Τρίκαλα, ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός και το κύπελλο να απονεμηθεί στην Ολυμπιάδα, χωρίς βέβαια και η ίδια να "καίγεται" για την κατάκτησή του.Το πρόγραμμα της 2ης Αγωνιστικής της Β ΦάσηςΤρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

16.00 Ξάνθη-Ηλυσιακός

17.00 ΑΕΛ- ΑΕΚΤετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

17.00 Ολυμπιάς-Τρίκαλα

17.00 Ολύμπια-ΠΑΟΚ

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!