Ο Σφαιρόπουλος δεν κρύφτηκε και παραδέχτηκε το αυτονόητο!

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στον τελικό του Κυπέλλου και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχτηκε το δίκαιο της νίκης της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου.

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Επαιξε καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλαμε να τους περιορίσουμε από την άμυνά μας, αλλά αυτό δεν έγινε. Δεχθήκαμε 88 πόντους σε έναν τελικό.

Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά κάποιες βεβιασμένες προσπάθειες και το ότι δεν είχαμε σταθερά καλή απόδοση δεν μας άφησαν να κρατήσουμε μια διαφορά τις στιγμές που προηγηθήκαμε  και να πάρουμε  το παιχνίδι", δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε μία και μοναδική ερώτηση.

Αυτή που αφορούσε την παρουσία παιδιών στο γήπεδο. "Ήταν ωραία ατμόσφαιρα με τα μικρά παιδιά. Εύχομαι αυτά τα παιδιά να είναι μελλοντικοί φίλαθλοι του μπάσκετ", ήταν το λιτό σχόλιό του.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.