Σφαιρόπουλος: "Ημασταν νευρικοί"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έψαξε για δικαιολογίες και εντόπισε τις αιτίες της ήττας του Ολυμπιακού καθαρά στον αγωνιστικό τομέα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ολα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού: "Πιστεύω ότι επειδή θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι αντιδράσαμε αρνητικά και δεν είχαμε το απαραίτητο καθαρό μυαλό που έπρεπε να δέιξουμε. Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνά μας ήταν αρκετά καλή, αλλά στην επίθεση δεν λειτουγήσαμε σωστα, δεν διαβάσαμε το παιχνίδι, δεν εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας. Ήμασταν νευρικοί, θέλαμε το εύκολο καλάθι χωρίς να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις και όλη αυτή η νευρικότητα που είχαμε μας κράτησε χαμηλα στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο ομαδικά, με καλύτερα σκριν και βελτιωμένη κυκλοφορία της μπάλας. Πάλι ήμασταν νευρικοί όμως και όσο περνούσε η ώρα χάναμε την συγκέντρωση και στην άμυνα. Η άμυνα είναι συνήθως αυτή που μας κρατάει στα παιχνίδια, αλλά επειδή κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση απογοητευτήκαμε αμυντικά. Ο Παναθηναϊκός έβαλε κάποια εύκολα καλάθια λόγω αυτού, αλλά και κάποια σουτ πάνω σε άμυνα και μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε παρά την προσπάθεια που κάναμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό.

Πρέπει να παίζεις συνεχόμενα καλά παιχνίδια αν είσαι μεγάλη ομάδα. Ο Γκέιμπρελ είναι ένας παίκτης που σουτάρει απ' έξω και το ξέρουμε. Δεν νιώσαμε καμία έκπληξη. Εβαλε ένα μεγάλ σουτ στο 41-40, θα μπορούσε βέβαια να το βάλει και ο Νίκολς. Δεν ήταν η άμυνά μας αυτό που έπρεπε, με όλο το σεβασμό στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για το χειροκρότημα. Είναι πολύ θετικό να είναι μαζί μας και στις κακές στιγμές. Εχουμε κρίσιμα παιχνίδια και τους θέλουμε κοντά μας στη συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς γραβάτα ο Σφαιρόπουλος!
Οι ωραίες παρουσίες στις εξέδρες του ΣΕΦ
Μπουρούσης σε Παπανικολάου: "Είσαι μαλ... τώρα!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK