Χαμός για Σπανούλη-Πρίντεζη

Την απόλυτη αποθέωση από όλο το γήπεδο γνώρισαν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Τα δύο "τοτέμ" του Ολυμπιακού άκουσαν ρυθμικά το όνομά τους από όλους τους πιτσιρικάδες που βρίσκονται στις εξέδρες του κλειστού στα Δύο Αοράκια όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός κυπέλλου.

Πρώτος μπήκε ο Πρίντεζης για προθέρμανση στις 16:20 και αποθεώθηκε από τα παιδιά των σχολείων του Ηρακλείου, ενώ λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 16:45 ήταν η σειρά του Βασίλη Σπανούλη να μπει στο παρκέ για ζέσταμα (μαζί με όλη την ομάδα που είχε αποσυρθεί λίγο νωρίτερα στα αποδυτήρια).

Πάντως, από τις εκδηλώσεις των παιδιών ο Ολυμπιακός κερδίζει τη... μάχη της εξέδρας, αφού είναι έκδηλη η προτίμηση των μαθητών στους Πειραιώτες. Μάλιστα, δεν λείπουν και τα συνθήματα υπέρ των "ερυθρολεύκων".

Υπενθυμίζουμε ότι στις εξέδρες του κλειστού βρίσκονται μαθητές διαφόρων τάξεων και ηλικιών από πολλά σχολεία του Ηρακλείου, με τη συνοδεία φυσικά των επικεφαλής.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!