Η δήλωση του Δ.Γιαννακόπουλου για τον Τελικό στο Αλεξάνδρειο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν εξέφρασε την παραμικρή δυσαρέσκεια για το γεγονός πως ο Τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί στην έδρα του. Άρη.

Ο επίσημος Παναθηναϊκός ήταν εξ αρχής υπέρμαχος της άποψης να φιιλοξενηθεί ο Τελικός Κυπέλλου μπάσκετ στη Βόρεια Ελλάδα και το είχε θέσει από νωρίς. Εξ ου και η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τον ορισμό του αγώνα στο Αλεξάνδρειο, έστω κι αν πρόκειται για την έδρα του Άρη, ήταν ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος.

"Ο Παναθηναϊκός χαιρετίζει την απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός στο ιστορικό γήπεδο της Θεσσαλονίκης. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μας υποστηρίξουν Παναθηναϊκοί από όλη την Ελλάδα, ώστε να πανηγυρίσουμε το 6ο σερί Κύπελλο", ανέφερε.

Ούτως ή άλλως, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού υπήρξε επικοινωνία και ζητήθηκε η σύμφωνη γνώμη του προκειμένου να τηρηθούν ίσες αποστάσεις. Την οποία και η ΕΟΚ απέσπασε προτού πάρει την απόφασή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΚΑΕ Άρης: "Η νέα εποχή του ελληνικού αθλητισμού"
Γι' αυτό επέλεξαν το "Αλεξάνδρειο"
Στο "Αλεξάνδρειο" ο τελικός Κυπέλλου!

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".