Εντυπωσιακός ο Άρης, έκρυψε την μπάλα από την Κύμη

Ο Αρης έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Κύμη. Συνέτριψε την αντίπαλό του με 98-62 και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εντυπωσιακός ο Άρης, έκρυψε την μπάλα από την Κύμη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης ήταν .... .ΒαρδΑΡΗΣ για ένα ημίχρονο που έκρυψε την μπάλα βασικά στην 2η περίοδο με το επιμέρους 38-9(!) με τα 4τρ του Τζένκινς και την τρομερή άμυνα σήμα κατατεθέν από την φιλοσοφία Πρίφτη.

Αν και με πολλές αλλαγές φέτος στο ρόστερ ο Άρης διατηρεί ήδη γρήγορα τα στοιχεία Πρίφτη που τον έφεραν ξανά στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια. Δείχνει και πάλι να βρήκε καλούς και εξελίξιμους Αμερικανούς και γι αυτό και οι περίπου 3000 φίλοι του στην κερκίδα του "Νίκος Γκάλης" ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι (και ας μην ήρθε η περίφημη 100αρα!)από το σόου της 2ης περιόδου που ο Άρης εκτελεστικά θύμισε εποχές Γκάλη! Η ομάδα του Άρη και πάλι διάβαζε καλά κάθε φάση και έψαχνε τα μις ματς και τις ατομικές φάσεις ενώ κυκλοφορούσε καλά την μπάλα και διεκδικούσε όλα τα επιθετικά ριμπάουντς!

Η νεοφώτιστη Κύμη φάνηκε ανέτοιμη για την πρεμιέρα και θέλει πολλή δουλειά. Ο Άρης σεβάστηκε τον αντίπαλο, έκοψε ταχύτητα και χαλάρωσε στο δεύτερο μέρος και έτσι έπεσε η διαφορά ακόμα και κάτω από τους 30π για να επανέλθει στα ψηλά της όρια στο φινάλε.

Πάντως η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα έχει με την γκαντεμιά της καθώς τραυματίστηκαν και αποχώρησαν οι Ζάρας και Τζένκινς κατά σειρά. Τους τοποθετήθηκε πάγος αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν απλές ενοχλήσεις και όχι κάτι σοβαρό.

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 63-27, 73-45, 98-62

Άρης: Μαρμπλ 9, Ξανθόπουλος 5, Φλιώνης 2, Τσαϊρέλης 5, Τζένκινς 14, Κάμινγκς 14, Ζάρας 7, Μούρτος 9, Σίμτσακ 2, Μπάκνερ 13, Σανικίτζε 11, Καββαδάς 7.

Κύμη: Αμπντούλ Αλίμ 2, Γκριν 5, Τουντζιαράκης 5, Σιγκούνας 2, Τσούπκοβιτς 6, Τζόλος 2, Σχίζας 4, Σταμάτης 7, Πάλμπλαντ 3, Μόργκαν 11, Ελ Αμίν 15.

News 24/7

24MEDIA NETWORK