Τρίποντες "βόμβες" του Ολυμπιακού "σκότωσαν" το όνειρο του Αρη

Ο Ολυμπιακός λίγο έλειψε να δει τους εφιάλτες του...Παναθηναϊκού αλλά με τα τρίποντα του Στρέλνιεκς και του Ρόμπερτς κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τον πολύ γενναίο Αρη στο Αλεξάνδρειο με 56-49.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οκ, το παιχνίδι δεν ήταν ο ορισμός του θεάματος, οκ το σκορ ήταν πολύ χαμηλό αλλά γι' αυτούς που γουστάρουν μπασκετική κόντρα το ματς είχε πολλά να δώσει.

Βγαλμένη από τη δεκαετία του '90 και το σύνδρομο της Λιμόζ η αναμέτρηση είχε ως κυρίαρχο τον Ολυμπιακό που αν και κουρασμένος και απογοητευμένος από την ήττα κόντρα στην Μπαρτσελόνα έβρισκε τρόπο να μένει στον αφρό.

Κυρία αιτία γι' αυτό η σοβαρή απόδοση του Μιλουτίνοφ που εγγυόταν σε τομείς όπως τα ριμπάουντ. Ελα όμως που ο Αρης είχε τη refuse to lose νοοτροπία, τη νοοτροπία του Παναγιώτη Γιαννάκη. Να σου, λοιπόν, μπροστά οι Θεσσαλονικείς στο 34'.

Εκεί έδωσαν τη λύση τα μεγάλα σουτ του Στρέλνιεκς και του Ρόμπερτς. Δύο ο Λετονός, άλλο ένα ο Αμερικανός, είχε κι ένα ο Μάντζαρης, τέσσερα σερί τρίποντα για τον Ολυμπιακό και... πρόκριση. Τόσο απλό όσο γράφτηκε.

Τα δεκάλεπτα: 8-14, 22-28, 32-38, 49-56

Αρης: Φλιώνης, Βασιλόπουλος 4, Γουίβερ 4, Μπένσον 9, Μπελ 6 (1), Βον 15 (2), Τσαϊρέλης 3, Πουλιανίτης, Μούρτος, Αθηναίου 6 (1), Πέτγουεϊ 2.

Ολυμπιακός: Μιλουτίνοβ 11 (11 ριμπάουντ), Πρίντεζης 3, Παπανικολάου 1, Ρόμπερτς 6 (1), Τόμπσον 4 (1), Μακλίν 7, Παπαπέτρου 2, Αγραβάνης 4, Στρέλνιεκς 12 (3), Μάντζαρης 9.

News 24/7

24MEDIA NETWORK