Γι' αυτό επέλεξαν το "Αλεξάνδρειο"

Ένα χαρτί, μία ανακοίνωση και τα... μπλόκα των αγροτών έφεραν τελικά τον... τελικό στο "Nick Galis Hall" με παρέμβαση και από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο της απόφασης.

Γι' αυτό επέλεξαν το "Αλεξάνδρειο"

Στις 18/2 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στην Θεσσαλονίκη και το "Nick Galis Hall". Για να φτάσουμε μέχρι εκεί, έπρεπε να γίνουν συσκέψεις επί συσκέψεων, να σταλούν χαρτιά, emails, να διαφωνήσουν και στο τέλος να... συμφωνήσουν.

Η ΚΑΕ Άρης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε στείλει χαρτί στην ΕΟΚ ξεκαθαρίζοντας πως θα δεχθεί ως έδρες ΜΟΝΟ αυτές σε Λάρισα, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη, αφού δεν ήθελαν να την... πατήσουν όπως το 2014 στην Κρήτη.

Λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών η Λάρισα κόπηκε, ενώ η Ξάνθη... κάηκε μετά τα όσα επακολούθησαν των δηλώσεων του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Έτσι το "Nick Galis Hall" έμοιαζε ως η μοναδική και αποδεκτή λύση. Μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε, ήταν θετικός στο να γίνει ο τελικός στην βόρεια Ελλάδα.

Τελικά, πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, το πήρε πάνω του και έχοντας τη σύμφωνη γνώμη και του Παναθηναϊκού ( υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο) λύθηκε ο γόρδιος δεσμός.

Οι δυο ομάδες αναμένεται να πάρουν από 1200-1400 εισιτήρια, 600 θα λάβει η ομοσπονδία, ενώ θα υπάρχει και "νεκρή ζώνη" στο πέταλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καταδικάζει και ζητά τελικό στη βόρεια Ελλάδα ο Παναθηναϊκός
Στο "Αλεξάνδρειο" ο τελικός Κυπέλλου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK