Ο Πασκουάλ μάς έσφαξε με το βαμβάκι!

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν...άντεξε και όταν βρήκε την ευκαιρία έσφαξε με το βαμβάκι το ελληνικό μπάσκετ για τις συνθήκες του τελικού. Και ήταν και πολύ ευγενικός ο Ισπανός.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αναλυτικά τόνισε: "Να γιορτάσουμε αυτή τη νίκη με όλους τους οπαδούς και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Παίξαμε πολύ καλά στη διοργάνωση που ξεκίνησε με τον κ. Πεδουλάκη και ένα μέρος του τίτλου ανήκει σε εκείνον.

Νικήσαμε δύο φορές εκτός έδρας, στα ημιτελικά και τον τελικό. Η αρχή του παιχνιδιού ήταν κλασικό ντέρμπι, με δύο μεγάλες ομάδες να παίζουνε άμυνα με ελάχιστη δημιουργία και πολύ υψηλότερο αμυντικό επίπεδο παρά επιθετικό. Στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε καλύτερα και χειρότερα στα άλλα δύο. Όμως το σημαντικό είναι να νικάς. Λίγες φορές παίζεις άσχημα και κερδίζεις.

Εγώ προσπαθώ να βοηθώ τους παίκτες μου και σε κάθε ματς να βρίσκω τη λύση με διαφορετικούς παίκτες. Τα δύο παιδιά μας βοηθούν πολύ. Οπωσδήποτε είναι δύσκολο. Σήμερα ήταν νομίζω ήταν το ματς Νο44 στη σεζόν που δείχνει τη δυσκολία να παίζουν καλά σε όλα τα παιχνίδια. Ολοι έχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά σήμερα υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορούμε να ξεχωρίσουμε. Η απόδοση του Τζεντίλε στην τρίτη περίοδο μας έδωσε τη διαφορά για να νικήσουμε. Αν θες να είσαι σε μια ομάδα που κερδίζει πράγματα σε δύσκολες στιγμές, οι παίκτες θα πρέπει να προσφέρουν σε διαφορετικούς ρόλους σε διαφορετικές. Κάθε ματς είναι ένας διαφορετικός κόσμος.

Εμαθα πολλά σήμερα. Περίπου δέκα άτομα μου είπαν καλωσήρθες στην Ελλάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι ώστε τα πράγματα να είναι διαφορετικά και να είμαστε σε κόσμο που οι οπαδοί τα δίνουν όλα για τις ομάδες, αλλά χωρίς την ανάγκη να περνούν το όριο. Εχω σεβασμό για όλο τον κόσμο, αλλά οφείλω να πω ότι κάθε χώρα έχει τη δική της κατάσταση.

Όταν ζεις τελικό στην Ισπανία, όπου συνυπάρχουν οκτώ διαφορετικές ομάδες και οπαδοί σε μία πόλη και στάδιο και χωρίς ζώνες ασφαλείας είναι πολύ όμορφο να το ζεις. Μακάρι να φτάσουμε κι εμείς σε αυτό το επίπεδο. Πριν έρθω στην Ελλάδα είδα πολλά ματς με επεισόδια. Πάνω απ’ όλα είχα προετοιμαστεί πνευματικά. Δεν είχα προετοιμαστεί να ξεκινήσουν τόσο αργά.

Αφιερώνωνν το τρόπαιο πρώτα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα στον Μάνο και τον Δημήτρη αφού εξαιτίας τους είμαι εδώ. Να επιστρέψω την εμπιστοσύνη με έναν τίτλο είναι μεγάλη ικανοποίηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK