Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό Κυπέλλου

Το μεσημέρι της Δευτέρας (29/02) πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Φάρου Κερατσινίου. Δείτε πώς θα διατεθούν τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα.

Χωρίς προβλήματα διεξήχθη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Φάρου Κερατσινίου. Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων συναντήθηκαν στο ΟΑΚΑ και έθεσαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τη μεγάλη αναμέτρηση.

Όπως έγινε γνωστό, οι "πράσινοι" θα παραλάβουν περισσότερα από 10.000 εισιτήρια, ενώ η ομάδα του Ανδρέα Πολέμη θα διαθέσουν περίπου 2.000. Οι διοικούντες το Φάρο κατέστησαν σαφές πως, από την πλευρά τους, δεν πρόκειται να μοιράσουν εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς, ενώ αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με τους φίλους του Ολυμπιακού.

Την Τρίτη (01/03) αναμένεται να ανακοινωθούν κι επίσημα τα μέτρα ασφαλείας, όπως επίσης ο τρόπος διάθεσης και το κόστος των εισιτηρίων.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!