Τζόρτζεβιτς: "Ρωτήστε τον Φελντέιν πώς είναι ο πρώτος τίτλος"

Πολύ γρήγορα... ξέχασε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τον πρώτο τίτλο του ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

Τζόρτζεβιτς: "Ρωτήστε τον Φελντέιν πώς είναι ο πρώτος τίτλος"
Τζόρτζεβιτς Γιαννακόπουλος

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς χάρηκε για την κατάκτηση του Κυπέλλου, του πρώτου τροπαίου του ως κόουτς του Παναθηναϊκού, όσο του επέτρεψε ο χρόνος. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν από την απονομή μίλησε με τους συνεργάτες του για τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σέρβος τόνισε: " Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τους παίκτες και το επιτελείο μου που είχε συνεισφορά σε αυτόν τον τίτλο. Πρέπει να συγχαρώ τον κόουτς Πολέμη για την πορεία της ομάδας του και την παρουσία τους εδώ. Η ιστορία τους είναι πολύ όμορφη.

Στο παιχνίδι κάναμε αυτό που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο και παίξαμε με διάθεση να πετύχουμε πράγματα. Αυτό είναι κάτι το οποίο δουλέψαμε. Ήταν μια καλή βραδιά για τους φίλους του Παναθηναϊκού και το μπάσκετ γενικότερα, αφού ήρθαν πολλά παιδιά να δουν το παιχνίδι

Σου φέρνει ικανοποίηση ένας τίτλος. Κατά τη διάρκεια της απονομής, πριν καν παραλάβουμε τα μετάλλια, μιλήσαμε με τους άλλους προπονητές για το παιχνίδι που έρχεται με τον Ερυθρό Αστέρα. Ίσως πρέπει να ρωτήσετε και τον Τζέιμς (Φελντέιν) γιατί και για εκείνον είναι ο πρώτος τίτλος της καριέρας του. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους τους παίκτες μου

Ο Χάντερ προσαρμόζεται στο σύστημα της ομάδας, μαθαίνει τα κατατόπια και προχωράει σιγά-σιγά. Ο Έλιοτ (Ουίλιαμς) θα πάρει λογικά εξιτήριο το πρωί της Δευτέρας, οπότε θα είναι μια χαρά. Την Τρίτη θα κάνει προπόνηση και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Παρασκευής".

"Θα μας ξαναδείτε"

Ο Ανδρέας Πολέμης σχολίασε από την πλευρά του: " Ήταν μια δύσκολη βραδιά, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μακριά από εμάς. Έχει ανεβάσει ταχύτητα, δεν μπορούμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια. Εύχομαι να ξαναζήσουμε στον Φάρο μια αντίστοιχη στιγμή, με τα παιδιά από τις ακαδημίες στο γήπεδο και την φανταστική ατμόσφαιρα στην απονομή. Μακάρι να το ξαναδούμε και σε ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τέτοια παιχνίδια πρέπει να είναι γιορτή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο μας, που ήταν κοντά μας σε όλη αυτή την πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τη διοίκηση και τους συνεργάτες μου, είναι ομαδική η επιτυχία. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας. Ευελπιστώ από αύριο κιόλας να ξεχάσουμε το Κύπελλο και να φτάσουμε στην πολυπόθητη άνοδο. Αν τα καταφέρουμε, να ξέρετε πως ο Φάρος θα ζήσει ανάλογες στιγμές. Θα μας ξαναδείτε.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τη νίκη επί της Κύμης που ακολούθησε, ο στόχος μας ξέφυγε όσον αφορά το πρωτάθλημα. Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το Κύπελλο. Όντως αποσυντονιστήκαμε, με αποτέλεσμα να κάνουμε δύο ήττες, που περισσότερο μας κόστισαν πνευματικά. Κάναμε μια καλή κουβέντα με τα παιδιά και ανεβάσαμε την έντασή μας. Θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Λυπάμαι που χάσαμε την απόσταση που είχαμε από τις άλλες ομάδες

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Τζόρτζεβιτς γιατί η όλη του στάση απέναντι στην ομάδα και εμάς ήταν καταπληκτική. Είναι ένας τζέντλεμαν, εύχομαι κάθε επιτυχία από εδώ και πέρα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φάρος - Παναθηναϊκός 54-101

MVP (τιμητικά) ο Διαμαντίδης

VIDEO: Η απονομή στον Κυπελλούχο Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK