Το "ελληνικό" σχόλιο του Μπουφόν έφερε αποθέωση από οπαδό του... Απόλλωνα!

Τι κοινό μπορεί να έχει ο θρυλικός γκολκίπερ Τζανλουίτζι Μπουφόν με τον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης; Η απάντηση έρχεται μέσω video με πρωταγωνίστρια την ΑΕΚ και ένα ποστάρισμα!

Το "ελληνικό" σχόλιο του Μπουφόν έφερε αποθέωση από οπαδό του... Απόλλωνα!

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκλεψε την παράσταση στον αγώνα της ΑΕΚ με την Στρασμπούρ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League, με το κλέψιμο που έκανε με μπλοζόν να γίνεται viral και πολλοί να τον συγκρίνουν μέχρι και με τον... Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Εξαπλώθηκε μάλιστα τόσο πολύ το εν λόγω videο χάρη στη δύναμη των social media ώστε και ο ίδιος ο κίπερ της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας να το ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να κάνει το εξής σχόλιο: "Εγώ τέτοια απόκρουση δεν έχω κάνει ποτέ. Μπράβο".

Λίγο αργότερα ακολούθησε η απάντηση του Έλληνα άσου της Ένωσης, ο οποίος έγραψε στο δικό του λογαριασμό στο Instagram: "Τζανλουίτζι Μπουφόν, είναι μεγάλη τιμή όταν ένα παιδικός σου είδωλο κάνει αναφορά στο όνομά σου! Το εκτιμώ σπουδαίε Λουίτζι και ελπίζω η ΑΕΚ και η Γιουβέντους να πανηγυρίσουν και οι δύο στο τέλος της χρονιάς την κατάκτηση του Champions League"!

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποστάρισμα του Μπουφόν είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση από αρκετούς φίλους της ΑΕΚ, ωστόσο το μήνυμα που ξεχώρισε δεν προήλθε από "κιτρινόμαυρο" οπαδό αλλά από φίλο του... Απόλλωνα Σμύρνης, που επιχείρησε να επωφεληθεί από την όλη κατάσταση και να "ψήσει" το deal του Μπουφόν με την "ελαφρά ταξιαρχία"!

"Μπουφόν έλα να κλείσεις την καριέρα σου στην Απολλωνάρα. Κοντά είναι το ΟΑΚΑ στη Ριζούπολη... Μπορείς να πηγαίνεις και να βλέπεις την ΑΕΚ μπάσκετ". Δημοκρατικός ο φίλος του Απόλλωνα αφού επιτρέπει στον Μπουφόν να "πετάγεται" και να βλέπει την ΑΕΚ στο μπάσκετ...

Το "ελληνικό" σχόλιο του Μπουφόν έφερε αποθέωση από οπαδό του... Απόλλωνα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK