"Αντώνη, να συνεχίσεις να μας κάνεις να γελάμε..."

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΚ για την αποχώρηση του Φώτση από το επαγγελματικό μπάσκετ ήταν διαφορετική από τις συνηθισμένες...

Ο Αντώνης Φώτσης κατάφερε, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, να πετύχει κάτι πολύ μεγαλύτερο από τους τίτλους και τις προσωπικές διακρίσεις. Να κερδίσει τον κόσμο με τον χαρακτήρα του, το ταμπεραμέντο, το χιούμορ και την παιδικότητά του.

Ο ΠΣΑΚ υποκλίθηκε στον αθλητή Φώτση, αλλά και στον άνθρωπο Αντώνη...

"Τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Αντώνη Φώτση, για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Αντώνης αποφάσισε να αγωνιστεί σε ερασιτεχνικό επίπεδο και να κλείσει την καριέρα του στην πρώτη του μπασκετική αγάπη, τον Ηλυσιακό. Αγαπάει το μπάσκετ, ίσως, όσο κανένας άλλος καλαθοσφαιριστής. Το... μικρόβιο, το έχει βαθιά μέσα του και αποχωρεί απο το επαγγελματικό μπάσκετ με το κεφάλι ψηλά και με αμέτρητους τίτλους στην τροπαιοθήκη του.

Αντώνη σε ευχαριστούμε, υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σου και ελπίζουμε να συνεχίσεις να μας κάνεις να γελάμε παρέα με τον Λάζαρο...", ανέφερε ο Σύνδεσμος στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".