Ανακοινώθηκε η συγχώνευση Ικάρου-Εσπέρου

Η συγχώνευση του Εσπέρου και του Ικάρου εγκρίθηκε από την ΕΟΚ και οι δύο ομάδες της Καλλιθέας ένωσαν την Παρασκευή τις δυνάμεις τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Οι γενικές συνελεύσεις των του Ικάρου και του Εσπέρου είχαν εγκρίνει τη συγχώνευση των δύο σωματείων, αλλά για να προχωρήσει έπρεπε να δώσει τη συγκατάθεση της και η ΕΟΚ. Κάτι που συνέβη αυτή την εβδομάδα, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία ενέκρινε τη συγχώνευση των δύο συλλόγων και πλέον στην Α2 Εθνική κατηγορία θα αγωνίζεται ο Παναθλητικός Όμιλος Ίκαρος-Έσπερος Καλλιθέας!

«Είναι μια σημαντική στιγμή και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εξέλιξη των πραγμάτων, καθώς μια νέα σελίδα ανοίγει στον αθλητισμό της Καλλιθέας», δήλωσε o πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Δημήτρης Αγγελόπουλος, ενώ ο πρώην πρόεδρος του Εσπέρου και νυν μέλος του Δ.Σ. Ιορδάνης Παραδεισόπουλος πρόσθεσε. «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στην Α2, αλλά πάνω απ’ όλα ένα σύλλογο που θα προσελκύσει τη νεολαία της Καλλιθέας και θα την οδηγήσει στο μονοπάτι του αθλητισμού».

Το Δ.Σ. του Ικάρου-Εσπέρου έχει ως εξής:.

Πρόεδρος: Σαραντής Γιώργος.

Α’ Αντιπρόεδρος: Τσιβιλτίδης Κώστας.

Β’ Αντιπρόεδρος: Μιχαλάς Άκης.

Γ’ Αντιπρόεδρος: Παπαδόπουλος Δημήτρης.

Γενικός Γραμματέας: Αθανασίου Σάββας.

Ταμίας: Διαμαντούλης Νίκος.

Μέλη: Αγγελόπουλος Δημήτρης (Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής), Παραδεισόπουλος Ιορδάνης, Βλαχάβας Φραγκίσκος, Μπαρμπάκος Ευάγγελος, Καρκατσέλης Δημήτρης, Τομαράς Απόστολος, Τσίγκανος Ηλίας.

Αναπλ. Μέλη: Σαμόλης Παναγιώτης, Σταύρακας Στάθης.

Τη προσεχή Πέμπτη στη 1 μ.μ. στο κλειστό του Εσπέρου θα γίνει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναλυθούν οι λόγοι της συγχώνευσης και οι στόχοι του συλλόγου.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!