Παρουσιάστηκε το βιβλίο "87, Τίποτα δεν μας σταμάτησε"

Το βράδυ της Δευτέρας (12/6) στο Public Cafe της Πλατείας Συντάγματος παρουσιάστηκε το βιβλίο του Γιάννη Φιλέρη με τίτλο "'87, Τίποτα δεν μας σταμάτησε".

Το πρώτο βιβλίο της Physical Goods, με τη σφραγίδα της 24MEDIA, δεν θα μπορούσε να έχει άλλο θέμα από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1987.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την επιτυχία χάρη στην οποία άρχισαν όλα, ο Γιάννης Φιλέρης παρουσίασε το βιβλίο "'87, Τίποτα δεν μας σταμάτησε" στο Public Cafe της Πλατείας Συντάγματος, μπροστά σ' ένα πολύ ξεχωριστό πλήθος.

 

Ο Γιάννης Φιλέρης είχε δίπλα του τον Παναγιώτη Φασούλα, ενώ στο κοινό βρίσκονται και άλλοι παίκτες εκείνης της θρυλικής εθνικής ομάδας. Παναγιώτης Γιαννάκης, Μιχάλης Ρωμανίδης, Νίκος Λινάρδος και Αργύρης Καμπούρης παρακολούθησαν την εκδήλωση, στην οποία μίλησαν η εκδότρια της εφημερίδας "Φως των Σπορ" Όλγα Νικολαϊδου, ο Director of Content της 24MEDIA Μάνος Μίχαλος και οι δημοσιογράφοι Θανάσης Κρεκούκιας - Πάνος Βόγλης.

 

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".