Τσαγκρώνης: "Η ΟΔΚΕ έχει ξεφύγει..."

Ο Τάκης Τσαγκρώνης επιτέθηκε στην ηγεσία της ΟΔΚΕ με αφορμή την τελευταία ανακοίνωσή της.

Τσαγκρώνης: "Η ΟΔΚΕ έχει ξεφύγει..."
Τσαγκρώνης ΕΟΚ

Δεν θα τελειώσει χωρίς... θύματα ο πόλεμος μεταξύ της ΕΟΚ και της ΟΔΚΕ, στη μάχη για το κουμάντο της ελληνικής διαιτησίας.

Ο Τάκης Τσαγκρώνης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio, έριξε λάδι στη φωτιά, υποστηρίζοντας πως " κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για να διατηρηθούν στις καρέκλες τους. Η διοίκηση της ΟΔΚΕ έχει ξεφύγει και προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ελπίζω οι διαιτητές να συνειδητοποιήσουν που τους οδηγεί η ηγεσία τους. Πάντοτε προσπαθούσαν να εφαρμόσουν το «διαίρει και βασίλευε». Η ΟΔΚΕ είναι συνδικαλιστικό όργανο άρα δεν έχει την δικαιοδοσία να νομοθετεί, εδώ βλέπουμε ότι θέλει η ΟΔΚΕ να είναι το κυρίαρχο όργανο της διαιτησίας".

Ο γ.γ της ΕΟΚ αναφέρθηκε επίσης...

- στην παρουσία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ: " Πρώτος στόχος ήταν η 8άδα και το Προολυμπιακό τουρνουά. Δυστυχώς βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την Ισπανία, χάσαμε με ένα καλάθι και βρεθήκαμε εκτός 4άδας. Οπότε για μένα η Εθνική τα πήγε καλά".

- στο θέμα του ομοσπονδιακού τεχνικού: " Ο πρόεδρος εξέφρασε την θέση του Διοικητικού Συμβουλίου, ότι είπε ο πρόεδρος. Οι νέοι Έλληνες προπονητές έχουν τα προσόντα να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που πρέπει".

- στο μέλλον των Μπουρούση και Ζήση στην Εθνική: " Ο Μπουρούσης έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και θα συνεχίσει. Ο Ζήσης είναι μεγάλος αθλητής και είναι δική του απόφαση αν θα συνεχίσει ή όχι".

- στην Α2 των ανδρών: " Αυτή την στιγμή γίνεται προσπάθεια για να έχουμε τουλάχιστον μια αναμετάδοση της Α2 κάθε εβδομάδα και νομίζω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας".

Διαβάστε ακόμη:

"Έχουμε ή όχι εγκληματική οργάνωση στο μπάσκετ;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK