Προθεσμία για την Πέμπτη οι έξι συλληφθέντες για τη Λευκάδα

Προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν οι έξι συλληφθέντες για τα επεισόδια της Λευκάδας.

Την Πέμπτη θα απολογηθούν οι έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τα επεισόδια στη Λευκάδα, στο περιθώριο του Final 4 κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, στο οποίο συμμετείχαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Οι πέντε Έλληνες ηλικίας 30, 34, 26, 24 και 24 ετών, καθώς ο 28χρονος Αλβανός που συνελήφθησαν στην Αθήνα και επέστρεψαν στη Λευκάδα για να τους ασκηθεί ποινική δίωξη, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν βάσει της δικογραφίας αφορούν - κατά περίπτωση - τα αδικήματα των παραβάσεων της αθλητικής νομοθεσίας, τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής και χρήσης εκρηκτικών υλών, της διατάραξης κοινής ειρήνης, των απλών και επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της παράνομης βίας, των διακεκριμένων φθορών και της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη σύλληψη κι άλλων δραστών της επίθεσης στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού, εξετάζοντας κάμερες ασφαλείας από τη γέφυρα του νησιού και από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.

Πηγή φωτογραφίας: lefkadapress.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη Λευκάδα

Σταύρος Καραΐνδρος: Η γενιά της Λευκάδας

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.