"Φιλική" ήττα από το Southern New Hampshire

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές της TeleUnicom BAC που αντιμετώπισαν στο κλειστό της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Southern New Hampshire University, του Ελληνοαμερικανού προπονητή Σταν Σπύρου.

"Φιλική" ήττα από το Southern New Hampshire

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές της TeleUnicom BAC που αντιμετώπισαν στο κλειστό της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Southern New Hampshire University, του Ελληνοαμερικανού προπονητή Σταν Σπύρου, μια από τις καλύτερες ομάδες την φετινή σεζόν στην Division II του NCAA.

"Φιλική" ήττα από το Southern New Hampshire
STOLISVAGGELIS

Η μικτή ομάδα της Ακαδημίας, με αθλητές από το Εφηβικό, το Παιδικό και το Παμπαιδικό τμήμα και με την προσθήκη τριών ακόμα παικτών (Μανταλβάνος Γ., Παπαφλωράτος Σ., Τζελάλης Γ.) μπορει να ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει σε τέτοια φιλικά παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά της TeleUnicom BAC, συμμετείχαν σε έναν ξεχωριστό αγώνα, από τον οποίο μόνο κέρδη είχαν να αποκομίσουν σε επίπεδο εμπειριών, παίζοντας απέναντι σε αντιπάλους μεγαλύτερους σε ηλικία και πιο "έτοιμους" αγωνιστικά, μέτρησαν τις δυνάμεις τους και είχαν την ευκαιρία να δουν από πρώτο χέρι πως παίζεται το μπάσκετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

"Φιλική" ήττα από το Southern New Hampshire

"Κερδισμένο" και το κοινό, που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Ελληνογερμανικής. Οι κερκίδες πλημμύρισαν από μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ που απόλαυσαν ένα θεαματικό παιχνίδι και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.

"Φιλική" ήττα από το Southern New Hampshire

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Καρατζουλίδη που έφερε το Southern New Hampshire στην Ελλάδα και επέλεξε την TeleUnicom BAC, ως μια εκ των αντιπάλων του στα ελάχιστα φιλικά που θα δώσει στη χώρα μας. Ήταν πραγματικά τιμή για ματς να φιλοξενήσουμε τον κόουτς Σπύρου και την ομάδα του στις εγκαταστάσεις μας και μάλιστα το timing ήταν εξαιρετικό για κάτι τέτοιο, καθώς ο αγώνας συνέπεσε με τη δεύτερη μέρα του καλοκαιρινού μας camp. Έτσι όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, μέλη της Ακαδημίας μας, αλλά και άλλων ομάδων που προπονούνται αυτές τις μέρες μαζί μας, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα πολύ ωραίο ματς και τον τρόπο που παίζει ένα Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, από τα καλύτερα της κατηγορίας του", τόνισε ο προπονητής της TeleUnicom BAC και εκ των ιδρυτών της Ακαδημίας Κώστας Παταβούκας.

"Φιλική" ήττα από το Southern New Hampshire

TeleUnicom BAC - Southern New Hampshire University 35-94

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 17-41, 28-73, 35-94

TeleUnicom BAC (Κώστας Παταβούκας, Αντώνης Μπότης): Δαμίγος 1, Ηλιόπουλος Δ., Παπαφλωράτος 6(1), Μανταλβάνος Γ. 11, Ηλιόπουλος Ν., Κόλτηρης 2, Προίσκος, Αρσενόπουλος 6(2), Κούτρας, Ζαχόπουλος, Λουκαϊτης, Τζελάλης 9.

Southern New Hampshire (Σταν Σπύρου): Ρούσο 10, Μπούλεν 4, Γουόλτερς 10, Μανταλβάνος Κ. 18(2), Ολιβέιρα 7(1), Μπάτας 6, Καρνταρέλι 7, Σάντερς 10, Γκίλιγκαν 22.

News 24/7

24MEDIA NETWORK