Γούρικες οι νέες εμφανίσεις για την Εθνική!

Οι νέες εμφανίσεις των Εθνικών ομάδων μπάσκετ (GSA) που παρουσιάστηκαν επίσημα την προηγούμενη Δευτέρα παρουσία του Γιάννη Μπουρούση, του Κώστα Παπανικολάου και των αδερφών Αντετοκούνμπο, έφεραν γούρι, καθώς η εθνική γυναικών έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και συνεχίζει ακάθεκτη για τα μετάλλια...

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΑΝΕΛΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ethniki basket fanela EUROKINISSI SPORTS

Η έναρξη της συνεργασίας της "GSA Sport" με την ΕΟΚ που δημοσιοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα σε μια λαμπρή εκδήλωση παρουσία του Γιάννη Μπουρούση, του Κώστα Παπανικολάου και των αδερφών Αντετοκούνμπο, έφερε γούρι στις ελληνικές ομάδες, καθώς με τις νέες φανέλες, η εθνική γυναικών έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και προχωράει ακάθεκτη για το μετάλλιο...

Η "GSA Sport" γράφει ιστορία ως η πρώτη ελληνική εταιρία που παρέχει τις εμφανίσεις στις Εθνικές ομάδες μπάσκετ της Ελλάδας. Σχεδιασμένες με βάση τις τρεις θεμελιώδεις αξίες της εταιρίας, τον αθλητισμό, την τεχνολογία και την οικολογία, η ομάδα της "GSA Sport" αισθάνεται υπερήφανη για τη συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Στην ειδική εκδήλωση της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων των Εθνικών ομάδων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της "GSA Sport", Γεράσιμος Φ. Παπασπυράτος τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ήταν 14 Ιουνίου του 1987 κι εγώ μόλις 13 ετών. Έφυγα πολύ νωρίς από το σπίτι μου για να παίξουμε μπάσκετ με τους φίλους μου. Γυρίσαμε για τον τελικό και στριμωχτήκαμε στην αυλή ενός γείτονα για να δούμε τον αγώνα. Εκείνη την ημέρα ένιωσα έντονα τι σημαίνει αγάπη για την πατρίδα και λάτρεψα την Εθνική ομάδα μπάσκετ. Έμαθα τι σημαίνει να πιστεύεις, να αγωνίζεσαι και να μην τα παρατάς μέχρι να φθάσεις στο τέλος. Έμαθα να σέβομαι, αλλά να μην φοβάμαι τον αντίπαλο, έμαθα πως η σκληρή δουλειά σε ανταμείβει. Γεύτηκα τη νίκη και έμαθα να στοχεύω στο καλύτερο. Και στο τέλος έμαθα να είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων.

Ευχαριστώ την ομοσπονδία για την επιλογή της. Καλή μας επιτυχία και πάντα ενωμένοι όλοι».

Οι εμφανίσεις των Εθνικών ομάδων μπάσκετ, σχεδιάστηκαν από ελληνικά μυαλά και κατασκευάστηκαν από ελληνικά χέρια.

Όπως για όλα τα προϊόντα της "GSA Sport", έτσι και για την παραγωγή των νέων εμφανίσεων των Εθνικών ομάδων εφαρμόστηκε τεχνολογία αιχμής με σεβασμό στο περιβάλλον, έχοντας στο κέντρο του «κάδρου» τον άνθρωπο. Η "GSA Sport" αλλάζει τον κόσμο των σπορ, εφαρμόζοντας αυστηρές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια της παραγωγής και έχοντας σχεδιασμό υψηλής αισθητικής! Με στόχο τη βελτίωση στο μέγιστο των αθλητικών επιδόσεων, προσφέρει κορυφαίας ποιότητας οικολογικά προϊόντα από ανακυκλωμένες και οργανικές πρώτες ύλες, εφαρμόζοντας παράλληλα σχεδιαστικές καινοτομίες.

Η "GSA Sport" αποτελεί brand της "Gepaworld Group", η οποία ιδρύθηκε το 2008 και είναι μία εταιρία σχεδιασμού, παραγωγής και διανομής ένδυσης. Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για τις καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες, ενώ εκτός από την Ελλάδα, διατίθενται και στις αγορές των υπολοίπων χωρών της Ευρώπης, της Μ. Ανατολής και τη Β. Αμερικής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK