Γκάλης: "Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου..."

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά τον προς τιμήν του αγώνα, το Nick Galis Hall Of Famous Game, για τη ξεχωριστή βραδιά που έζησε.

ÅÊÄÇËÙÓÇ "NICK GALIS HALL OF FAMOUS GAME" (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÊÄÇËÙÓÇ "NICK GALIS HALL OF FAMOUS GAME" (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά την ολοκλήρωση του ξεχωριστού φιλικού που έγινε προς τιμήν στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, ο "Θεός του ελληνικού μπάσκετ" Νίκος Γκάλης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τα όμορφα συναισθήματα που βίωσε.

Όσο για το ποια είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για αυτόν, μίλησε για την αγάποη που εισπράττει από τον κόσμο και για τα πολλά παιδιά που αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό χάρη σε εκείνον.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:

Για την εκδήλωση προς τιμή του: "Αρχικά, να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους. Χαίρομαι που έγινε αυτή η εκδήλωση και είχα την ευκαιρία να δω φίλους, παλιούς συμπαίκτες και άλλους παίκτες. Αυτό με συγκίνησε πάρα πολύ. Χαίρομαι που ήρθε πολύς κόσμος, όπως επίσης ότι με αναγνωρίζουν τα νέα παιδιά, κάτι που δείχνει πως η ομάδα του 1987 έχει αφήσει το στίγμα της. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αμοιβή για μένα, να συνεχίσουν να ασχολούνται τα παιδιά με το μπάσκετ και γενικότερα τον αθλητισμό".

Για το αν σκέφτηκε να λύσει κάποια στιγμή τη γραβάτα και να μπει στο παρκέ: "Γενικά, το έχω σκεφτεί, αλλά όχι τώρα".

Για το τι έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια: "Η αγάπη του κόσμου. Οι γονείς έρχονται και μου λένε ότι το παιδί τους ασχολείται με τον αθλητισμό για εμένα. Αυτό είναι η μεγαλύτερη αμοιβή για έναν αθλητή".

Για τον αγώνα που προηγήθηκε, με τους αθλητές με αμαξίδια: "Αυτά τα παιδιά είναι ήρωες! Δίνουν τη δύναμη σε όλους μας να πιστεύουμε ότι ακόμα και τα πιο δύσκολα πράγματα γίνονται εύκολα, αν έχεις θέληση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK