Με Giannis η Εθνική!

Η επίσημη αγαπημένη κάνει ντεμπούτο στο τουρνουά "Ακρόπολις" κόντρα στη Γεωργία και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάθεται στον πάγκο της "γαλανόλευκης" έστω κι αν δεν θα ακολουθήσει τελικά την ομάδα στο Eurobasket και θα επιστρέψει στο Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να επιστρέψει στο Μιλγουόκι για να ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, παρ' όλα αυτά δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής, παρακολουθώντας με τα ρούχα της ομάδας το πρώτο ματς του "Ακρόπολις" κόντρα στη Γεωργία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Giannis των Bucks δεν θα ακολουθήσει την επίσημη αγαπημένη στο Eurobasket, αφού ένας τραυματισμός δεν του το επέτρεψε και η ομάδα του στο NBA τον κάλεσε να επιστέψει ώστε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα επανάκαμψης.

Ο "Greek Freak" κατέφθασε στο κλειστό του ΟΑΚΑ με το λεωφορείο της ομάδας του Κώστα Μίσσα και έκατσε κανονικά στον πάγκο για να στηρίξει τους συμπαίκτες του.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".