Η Καπογιάννη στάθηκε σε Μάλτση, Καλτσίδου και dna!

Η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη μίλησε στο "Ραδιόφωνο 24/7" για τις σπουδαίες εμφανίσεις της Εθνικής στο Eurobasket αλλά και τους στόχους των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν (AUDIO).

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Για τα μεγάλα παιχνίδια που έκανε στην Τσεχία η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών και που την έφτασαν να διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο αλλά και τον Ολυμπιακό μίλησε η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των "ερυθρολεύκων", Ελένη Καπογιάννη, μιλώντας στους Νίκο Γιαννόπουλο και Γιάννη Ζωιτό στην εκπομπή "Contra Επίθεση" του "Ραδιόφωνο 24/7"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:

Για την Εθνική μπάσκετ: "Ήταν μία ευκαιρία να φανεί προς τα έξω τι θα πει γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα, είναι μία απόδειξη ότι βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και αξίζει την προσοχή του κοινού. Είναι ένα άθλημα που μπορεί προς τα έξω να μας διαφήμισει αναλόγως με τα επιτεύγματα του ανδρικού. Το μπάσκετ είναι άλλωστε στο dna μας. Μάλτση και Καλτσίδου, που έχουν ταλέντο και εμπειρία επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια και τράβηξαν το κουπί ενώ τράβηξαν και τις υπόλοιπες. Η Μάλτση πέρα από ταλέντο και εμπειρία έχει και καρδιά. Προσέχει πολύ το σώμα της, τη διατροφή της, τη ζωή της και αυτός είναι ο λόγος που στέκεται και παίζει σαν 28άρα και όχι σαν 38άρα. Είναι αβαντάζ για τον κόουτς Κεραμιδά που δουλεύει εδώ και 20 μήνες με την ομάδα και αποδείχτηκε σε αυτό το Πανευρωπαϊκό ότι βρήκε τη σωστή χημεία και τους σωστούς ρόλους".

Για τον Ολυμπιακό: "Από τις 12 παίκτριες που βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής στην Τσεχία, είναι ευλογία που έχω τις 7 στον Ολυμπιακό, είναι παίκτριες υψηλού επιπέδου. Θέλει όμως πολλή προσοχή γιατί είναι παίκτριες που σε άλλες ομάδες θα ήταν πρωτοκλασάτες και θέλει ωριμότητα και ευφυία για να αποδεχτεί η κάθε μία τον καινούριο της ρόλο στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα τα πάμε περίφημα. Η περσινή σεζόν στην Ευρώπη ήταν οδηγός για μας, πήραμε πολλές εμπειρίες, είδαμε πως λειτουργούν οι ομάδες, κάναμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις χωρίς να μας ξεφύγει το μπάτζετ, για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Είναι τεράστιο ντεσαβαντάζ για μας ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός, σε κοιμίζει το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι πιο εύκολο από τα παιχνίδια της Ευρώπης όπου εκεί ανεβαίνει αυτόματα το επίπεδο. Οι παίκτριες βρίσκουν ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια, άρα ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα ήταν πολύ καλύτερο για μας. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τρόπους εναλλακτικούς όπως δικό μας εσωτερικό διπλό και να δίνουμε αρκετά φιλικά μέσα στη σεζόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK