Μανουσέλης: "Περισσότερο ελκυστικός φέτος ο Ολυμπιακός"

Ο Μάνος Μανουσέλης μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3, και στην εκπομπή “Είναι να γελάει κανείς” για τους δύο “αιώνιους”, καθώς και για ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ.

Μανουσέλης: "Περισσότερο ελκυστικός φέτος ο Ολυμπιακός"

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον φετινό Ολυμπιακό:" Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει παιδιά με μεγαλύτερο επιθετικό ταλέντο. Νομίζω ότι το ζητούμενο ήταν να πάρει παίκτες που θα ταιριάξουν με τους Έλληνες. Όποια προσπάθεια έχει γίνει είναι προς αυτή τη κατεύθυνση. Με αυτή την επιλογή κάτι κερδίζει και κάτι χάνει. Φέτος θα είναι περισσότερο ελκυστικός όταν τον βλέπεις. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερος στην επίθεση και πιο επικίνδυνος".

Για τον Στρέλνιεκς:" Τα παιδιά που έχουν έρθει φέτος έχουν εμπειρία. Ειδικά ο Στρέλνιεκς είναι καλή επιλογή και ταιριάζει απόλυτα στα συστήματα του Ολυμπιακού. θα είναι παίχτης που θα αφήσει το σημάδι του στον Ολυμπιακό".

Για την επιλογή του Μήτογλου να αφήσει την Αμερική:" Ο Μήτογλου αν έμενε στην Αμερική θα είχε ρόλο ηγέτη. Πιστεύω είχε μια καλή ευκαιρία να βρει ομάδα στο ΝΒΑ".

Για τα θετικά και τα αρνητικά του Μήτογλου:" Ο Μήτογλου έχει σταθερό περιφερειακό σουτ. Επίσης έχει ξεκάθαρη θέση μέσα στο παρκέ και έχει τα χέρια για να κερδίσει μπάλες. Το πρόβλημα που είχε ήταν ότι δεν ήταν σκληρός, αλλά το βελτίωσε. Θεωρώ ότι είναι έτοιμος και μπορεί να παίξει άμεσα. Επίσης είναι παίκτης που αν η άμυνα έρθει κοντά του μπορεί να περάσει. Ακόμα μπορεί να παίξει παράλληλα με τον πλέι μεικερ, να περάσει και να εκτελέσει. Ο Κώστας είναι λαμπερός πνευματικά και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Θα μπει στο γήπεδο και θα δαγκώνει".

Για τον Πασκουάλ:" O Πασκουάλ είναι ένας προπονητής που του αρέσει να κινεί πέντε παίχτες στην επίθεση, και παράλληλα να προσέχει την άμυνα του. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο που πρέπει να εκτελεστεί".

Για τον Λεκαβίτσιους:" Στο κομμάτι της δημιουργίας ο Λεκαβίτσιους θα είναι πολύ σημαντικός. Χαίρεσαι να τον βλέπεις γιατί δεν φοβάται κανέναν και τίποτα. Πάντα τα δίνει όλα. Ήταν από τα μεγάλα όπλα του Γιασκεβίτσιους την περσινή χρονιά και είναι πολύ καλό για τον Παναθηναϊκό που απέκτησε αυτό τον παίκτη".

Για τον Τιλί:" Ο Τιλί είναι από τους κορυφαίους παίκτης στην Ευρώπη στη θέση τέσσερα. Η ικανότητα του να ματσάρει τους κοντούς είναι φοβερή. Ο Γάλλος είναι ένας παίκτης που σε αυτό το κομμάτι θα ταιριάξει στη φιλοσοφία του Σφαιρόπουλου. Είναι σίγουρα ο καλύτερος αμυντικός παίκτης που αποκτήθηκε και είναι εξίσου κάλος επιθετικός. Βλέπω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην άμυνα του Τιλί πάρα στον Πρίντεζη".

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού:" Είναι πολύ καλό που φέτος υπάρχει μεγάλο βάθος ρόστερ της ομάδας. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο ευέλικτο το πλάνο του προπονητή και αυτό θα το δούμε σε αριθμούς. Έχει πολλές επιπρόσθετες επιλογές και αυτό θα βοηθήσει πολύ" .

Για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λοτζέσκι στο Παναθηναϊκό:" Το μοναδικό ζητούμενο είναι να περάσει τα ιατρικά. Η κλάση του είναι δεδομένη. Έφτασε σε σημείο να θεωρείται μέσα στους “Big 3” της ομάδας του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα. Το πιο μείζον όμως είναι η υγεία του".

Για τον ΠΑΟΚ:" Οι επιλογές που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο Κρουμπάλι είναι πολύ καλός παίκτης. Αν πάει και ο Χαραλαμπόπουλος θα είναι εξαιρετική προσθήκη. Θα ήθελα να τον δω πάλι με τον Κόνιαρη".

Για τον ΑΡΗ:" Ο Άρης είναι τεράστιο μέγεθος και η παρουσία του Γιαννάκη ανεβάζει τις απαιτήσεις. Η δυναμική της ομάδας είναι γνωστή. Το θέμα είναι να γίνει οικονομική εξυγίανση στο σύλλογο"«.

Για την ΑΕΚ:" Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ θα είναι εύκολο να πούμε τι μπορεί να κάνει. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ είναι δυο χρόνια στη τρίτη θέση σταθερά. Ο στόχος της ΑΕΚ είναι πάρει περισσότερες νίκες από τους δυο αιωνίους και σιγά-σιγά αν μπορέσει να μπει σφήνα ανάμεσα τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK