Μπουρούσης στον Sport24 Radio 103.3: "Περιμένω ΝΒΑ, αλλιώς Κίνα"

Ο κορυφαίος ψηλός της Ευρώπης, ο MVP του ισπανικού πρωταθλήματος, Γιάννης Μπουρούσης, φιλοξενήθηκε στο studio του Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή το "δέκα το κακό". O Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Γιάννης Φιλέρης τον ανακρίνουν. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Μπουρούσης στον Sport24 Radio 103.3: "Περιμένω ΝΒΑ, αλλιώς Κίνα"

Ο κορυφαίος σέντερ της Ευρώπης, ο Γιάννης Μπουρούσης φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, όπου μίλησε για το μέλλον του, την Εθνική ομάδα, το ΝΒΑ και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης στον Sport24 Radio 103.3:

Για την Εθνική ομάδα: "Φαίνεται πως είναι μια νέα αρχή για την Εθνική. Ανανεώσεις, αποχωρήσεις, νέοι παίκτες. Είναι μικρό το χρονικό διάστημα μέχρι να αφομοιώσουν όλοι τη φιλοσοφία της Εθνικής. Είναι κάτι ξεχωριστό από τις ομάδες, δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί. Πρέπει να μπεις κατευθείαν στα βαθιά και να κολυμπήσεις.

Έχουμε πολλά νέα παιδιά στην Εθνική όμως αισθάνομαι ωραία στα 32-33 μου (γέλια)! Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να σταματήσω. Δέχτηκα κάποιες πιέσεις, είπα θα τα δώσω όλα, το ξανασκέφτηκα... Δεν είναι εύκολο για τους νέους παίκτες και δεν χρειάζεται να μιλάμε συνέχεια για να τους φορτώνουμε με πίεση".

Για το αν θα έρθουν ξανά επιτυχίες: "Η Εθνική κάποια στιγμή θα βρει τον δρόμο της μέσα από τη σκληρή δουλειά. Ελπίζω τα νέα παιδιά να φτάσουν να κάνουν ό,τι έχουν κάνει οι προηγούμενοι. Όπως πριν από μένα, η άλλη γενιά. Να συνεχίσουν να προσφέρουν γιατί αυτοί πρέπει να βγάλουν την ομάδα μπροστά. Εμείς είχαμε τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μας. Είναι τιμή για μένα, παρ' όλο που δεν είχα μεγάλο ρόλο στις πρώτες επιτυχίες

Πρέπει τα νέα παιδιά να καταλάβουν ότι η Εθνική είναι κάτι διαφορετικό. Να νιώσουν και να καταλάβουν ότι η επιτυχία και η αποτυχία θα τους ενώσουν. Είναι η πραγματικότητα. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερός και έτυχε να ζήσω και να δω πράγματα που ενδεχομένως να μην είχα ξαναζήσει".

Για το ποιο ματς της Εθνικής θα ήθελε να ξαναπαίξει: "Θα ήθελα να ξαναπαίξω το ματς με τη Νιγηρία. Ή με την Αργεντινή, το 2008".

Για το μέλλον του και τη δήλωση του Κερεχέτα πως τον θέλει στην Λαμποράλ: "Τι να πει ο Κερεχέτα. Θέλει να μείνω στην ομάδα. Είναι ένας πρόεδρος πολύ μπασκετικός, έχει δείξει ότι είναι πολύ έξυπνος. Ο κόσμος εκεί με αγαπάει και το εκτίμησα. Πέρασα καλά στη Λαμποράλ Κούτσα, η ζωή είναι ήρεμη σαν να είμαι στην Καρδίτσα. Με θέλουν αλλά πρέπει να πάρω μια σωστή απόφαση. Δεν περιμένω ομάδες στην Ευρώπη, περιμένω κάτι άλλο, να δούμε τι θα γίνει... Δεν φοβάμαι και θέλω να προσπαθήσω!"

Για την προοπτική του ΝΒΑ: "Ας πάω όπου να 'ναι στο ΝΒΑ! Αρκεί να πάω! 14 χρόνια είναι αυτά στην Ευρωλίγκα... Κι εκεί με... μέσο έπαιξα".

Για την φετινή πορεία της Λαμποράλ Kούτσα: "Η ομάδα πήγε στο Φάιναλ Φορ, τα έδωσε όλα. Δεχτήκαμε τρομερή πίεση να πάμε στο Φάιναλ Φορ... Μια πίεση, μια άμυνα, ένα ριμπάουντ.... Εγώ τα τελευταία πέντε χρόνια δεν μιλάω για διαιτησία. Η ομάδα μετά το Βερολίνο έσβησε. Οι περισσότεροι ήταν ελεύθεροι, μπορεί να σκέφτοταν την επόμενη δουλειά τους, μην τραυματιστούν. Δεν είχαν την εμπειρία. Ο προπονητής προσπάθησε πολύ να μας μαζέψει. Αν ήμασταν λίγο συγκεντρωμένοι, πιστεύω μπορούσαμε να περάσουμε στον τελικό. Τι να πω. Η ομάδα ξεφούσκωσε.

Δεν έχω αισθανθεί τόση ελευθερία στο παιχνίδι μου όση ένιωσα στη Λαμποράλ. Ίσως και στο Μιλάνο στη δεύτερη χρονιά μου. Όταν πήγα εκεί. Ο προπονητής μου είπε: Γιάννη σε ξέρω... Μου έχουν πει διάφορα για σένα αλλά δεν με ενδιαφέρει! Εγώ ευθέως δεν έχω πει κακή κουβέντα για κανέναν... Να είναι καλά εκείνος που το είπε, δεν πειράζει".

Για τα χρόνια στην Ισπανία: "Στην Ισπανία αισθάνθηκα καλύτερα το μπάσκετ. Άλλη φιλοσοφία, μεγάλος ανταγωνισμός. Γι αυτό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα μετά το ΝΒΑ. Γι αυτό στεναχωριέμαι... Το ότι πήγα στην εκδήλωση μετά το πρωτάθλημα να μας βραβεύσουν. Ντρεπόμουν! Είπα... γιατί να μην έχουμε κι εμείς στην Ελλάδα τέτοια οργάνωση. Στεναχωρήθηκα. Είπα γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς. Τι παραπάνω έχουν οι Ισπανοί".

Για το νέο σύστημα της Euroleague: "Το νέο σύστημα να το δούμε και θα... δούμε μετά. Η πρώτη φάση είναι κουραστική, δεν κερδίζεις τίποτα γιατί πας σε έναν όμιλο στους 16 που εκεί κρίνονται όλα. Δεν έχει σημασία αν βγεις πρώτος στην πρώτη φάση".

Για τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος: "Πίστευα θα το πάρει ο Ολυμπιακός 3-1. Μετά το πρώτο μπρέικ του ΠΑΟ είχα πει θα το πάρει εκείνος 3-1. Η αλλαγή εικόνας του Παναθηναϊκού με τον Πεδουλάκη και με τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί... Όταν έκανε το μπρέικ είπα: Κοίτα να δεις, θα το πάρει 3-1".

Για το buzzer beater του Σπανούλη: "Εκείνο το τρίποντο ήταν το κλασικό σουτ του Σπανούλη! Απλώς, στα 10 θα βάλει τα 7. Είναι το σουτ του, πως έχει ο Πρίντεζης το πεταχτάρι. Είναι μεγάλο σουτ γιατί έκρινε έναν τίτλο".

Για το αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα: "Αν δεν επιστρέψω φέτος στην Ελλάδα, δεν θα γυρίσω. Μπορεί να έλθω πιο μεγάλος, να παίξω σε μια ομάδα εκτός Αθήνας".

Για τη σχέση του με τον Πάμπλο Λάσο: "Εγώ με τον Λάσο είχα άριστη σχέση. Μπορεί να μην ήλθε ποτέ στα ίσα να μου πει γιατί με έβαλε στην άκρη αλλά ήμουν κύριος. Τελειώνουμε το ματς με τη Λαμποράλ μετά το Final Four. Ήλθε ο Φλορεντίνο Πέρεθ έξω από τα αποδυτήρια, με αγκάλιασε, με φίλησε, 1000 ευχαριστώ που έπαιξες σε εμάς! Πες μου αν θα γινόταν πουθενά αλλού. Ο Πέρεθ ερχόταν και χαιρετούσε έναν-έναν. Πάντα! Αλλά να έλθει και να με ευχαριστήσει, είναι το κάτι άλλο"

Για τα άσχημα που έχουν γραφτεί για εκείνον: "Έγραφαν για μένα πέρυσι δεν πήγα στο πρώτο ματς της Εθνικής στο Βέλγιο γιατί ήταν ο Σπανούλης έξω. Εγώ ήμουν νοσοκομείο και έκανα ενέσεις στο γόνατό μου. Όταν έμαθα ποιος το έβγαλε αυτό μέσα από την ομάδα, του είπα τώρα να φύγω από τη Βιτόρια και να ρθω να σε πλακώσω;"

10:01
Καλημέρα φίλοι και φίλες. 
10:04
Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι καλεσμένος στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή το "δέκα το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη. 
10:05
Ο κορυφαίος ψηλός στην Ευρώπη, ο MVP του ισπανικού πρωταθλήματος θα μιλήσει για τον στόχο της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά καθώς φυσικά και για το μέλλον του. 
10:30
Ο Γιάννης Μπουρούσης βρίσκεται στο studio του Sport24 Radio 103.3.
10:34
Μπουρούσης: "Φέτος είναι διαφορετική η Εθνική. Μια νέα ομάδα. Είναι όμως μικρό το διάστημα για να αφομοιώσουν όλοι τα νέα δεδομένα. Πρέπει να το καταλάβουν τα νέα παιδιά".
10:36
"Ήθελα να σταματήσω πέρυσι. Είχα κουραστεί. Δέχθηκα πιέσεις το σκέφτηκα καλύτερα και είπα πάω θα τα δώσω όλα και ότι γίνει".
10:37
Μπουρούσης: "Θα τον βρει τον δρόμο της η Εθνική. Από τα νέα παιδιά και τη σκληρή δουλειά. Μακάρι να φτάσουν αυτά που κάναμε εμείς οι παλαιότεροι". 
10:41
"Ο πρόεδρος της Μπασκόνια θέλει να μείνω στην ομάδα. Γνωρίζει πολύ καλά το άθλημα, είναι έξυπνος. Ο κόσμος της Βιτόρια με αγαπάει. Πέρασα καλά. Η ζωή εκεί είναι σαν να είμαι στην πόλη μου την Καρδίτσα. Με θέλουν αλλά πρέπει να περιμένω και να πάρω μια σωστή απόφαση. Δεν περιμένω ομάδες, αλλά περιμένω κάτι καλό που θέλω. Να δούμε τι θα γίνει". 
10:42
"Αν δεν μου κάτσει το ΝΒΑ, θα πάω στην Κίνα όπως έλεγα πέρυσι. Αξίζει να περιμένω κάποιες μέρες. Δεν έχω να χάσω κάτι".
10:44
Μπουρούσης: "Η ομάδα είχε τρομερή πίεση. Τα δώσαμε όλα για το Final Four. Μετά το Final Four η ομάδα έσβησε. Οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν την εμπειρία. Εγώ τους έλεγα πάμε, παίξτε".
10:47
"Πιστεύω θα το πάρει η Ρεάλ στην Ισπανία. Έχει τελειώσει. Είχαν θέματα και αστάθεια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η ομάδα βελτιώθηκε και είναι μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα".
10:48
"Στην Ισπανία έχω αισθανθεί καλύτερα από κάθε πρωτάθλημα. Άλλη οργάνωση. Γι' αυτό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα μετά το ΝΒΑ. Γι αυτό στεναχωριέμαι... Το ότι πήγα στην εκδήλωση μετά το πρωτάθλημα να μας βραβεύσουν. Ντρεπόμουν! Είπα... γιατί να μην έχουμε κι εμείς στην Ελλάδα τέτοια οργάνωση. Στεναχωρήθηκα. Είπα γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς. Τι παραπάνω έχουν οι Ισπανοί".
10:48
"Πιστεύω θα το πάρει το πρωτάθλημα η Ρεάλ και θα μείνει ο Λάσο. Αντίθετα δεν ξέρω αν συμβεί το ίδιο με Πασκουάλ στη Μπαρτσελόνα". 
10:51
"Πέρασα εκπληκτικά στο Μιλάνο, με σέβονται πάρα πολύ. Όταν γύρισα με τη Ρεάλ, όλο το γήπεδο με χειροκρότησε. Είναι οργανωτική ομάδα, δεν είναι άρπα κόλλα. Σέβονται τα λεφτά που δίνουν. Άλλαξαν προπονητή, άλλαξε και η φιλοσοφία της ομάδας σε σχέση με τη δική μου παρουσία εκεί". 
10:52
"Μπορεί και να έρθω κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Αν νιώθω καλά, η ομάδα που με θέλει σεβαστεί αυτό που είμαι και μπορώ να προσφέρω γιατί όχι. Αφού περιμένω πρώτα το άλλο..."
10:53
"Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Με παίκτες έμπειρους και καλό επιτελείο. Για εμάς ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε ακόμη και σαν όνομα. Ο προπονητής μας όμως επέλεξε ένα σωστό σύστημα. Μπερδέψαμε τον Παναθηναϊκό και καταφέραμε να τον κερδίσουμε".
10:54
"Δεν έχω αισθανθεί μεγαλύτερη ελευθερία από αυτή που μου έδωσε ο Περάσοβιτς. Μόνο στο Μιλάνο τη δεύτερή μου σεζόν".
10:55
"Από την πρώτη στιγμή ο κόουτς μου είπε Γιάννη ξέρω ποιος είσαι. Ξέρω τι μου έχουν πει, αλλά τους γράφω κανονικά. Θα παίζεις. Χάνεις ένα καλάθι, χάνεις δύο δεν με ενδιαφέρει. Θα παίζεις"
10:56
"Μου έδωσε τη μπάλα ο Περάσοβιτς. Με έκανε καλύτερο εγκεφαλικά σαν παίκτη και βοήθησα και τους συμπαίκτες μου".
10:59
'Τότε υπήρχαν κάποιοι... φίλοι μου που εξαφανίστηκαν και με "κάρφωσαν" ενώ γύρισαν έπειτα από δυο χρόνια και μου ζήτησαν συγγνώμη. Τη δέχτηκα και προχωράμε. Η οικογένεια σε αλλάζει"
11:01
"Τι έγινε με τον Ίβκοβιτς; Να ρωτήσουν τη διοίκηση! Μακάρι να με καλούσαν σε απολογία! Όλη η ιστορία ξεκίνησε από τότε. Δεν με σεβάστηκαν σε εκείνο το κομμάτι. Είχα δεν μες στην ομάδα πράγματα πολλά. Βρέθηκα σε μια δύσκολη στιγμή. Ζήτησα 100 φορές στον Τόμιτς, να με καλέσουν σε απολογία και να με ακούσουν!"
11:02
"Με περνούσατε τότε από χίλιαδύο οι δημοσιογράφοι. Δεν είμαστε παιδάκια. Όταν βγάζεις παίκτη ένα μήνα έξω δεν τον καλείς σε απολογία; Πληρώνει κάποιο πρόστιμο; Έχω δει άλλα κι άλλα να καλύπτει ο ένας τον άλλον. Τι είμαι εγώ; Ο τρελός του χωριού;"
11:03
"Tότε που έφυγα από την ΑΕΚ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΕΚ, με βοήθησαν πολύ τότε γιατί είχα σοβαρό πρόβλημα με τα γόνατά μου και μπορεί να μην έπαιζα τότε. Δεν μετάνιωσα που έπαιξα στον Ολυμπιακό. Στεναχωριέμαι που δεν μπόρεσα μέσα από την ομάδα να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα. Μέσα μου όμως νιώθω ικανοποιημένος γιατί τα έδωσα όλα".
11:04
"Δεν διαβάζω εφημερίδες τώρα που είμαι στο εξωτερικό πέντε χρόνια".
11:06
"Έλληνες προπονητές να μην θέλουν Έλληνα παίκτη. Αυτό τα λέει όλα".
11:07
"Eixα απορρίψει δυο ομάδες πριν από το περσινό Ευρωμπάσκετ και πριν συμφωνήσω με τη Λαμποράλ".
11:07
"Την Κίνα την έχω δει σοβαρά κι ακόμη την κοιτάω σοβαρά. Γιατί όχι; Και στην Κόστα Ρίκα πάω!"
11:07
"Σου είπα κάτι για τον Περάσοβιτς πριν... Με το που τελείωσε η σεζόν, κατευθείαν. Μου είπε ποιοι προπονητές του είχαν πει άσχημα πράγματα για μένα".
11:08
"Θέλω να πάω NBA. Δεν θα μου λείψει η Euroleague, παίζω τόσα χρόνια".
11:09
"Ας πάω όπου να 'ναι στο ΝΒΑ! Αρκεί να πάω!"
11:10
Για το "Νίκος Γκάλης": "Με πολιτικά δεν ασχολούμαι".
11:11
"Έφτιαξα 2-3 γήπεδα στην Καρδίτσα γιατί με είχε πιάσει ψυχοπλάκωμα όταν τα είδα για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια".
11:12
Αν ο ημιτελικός του 2009 είναι η μεγαλύτερη υπέρβαση: "Με την εθνική ομάδα το 2010 που είχα σπασμένο το χέρι. Ίσως ήταν ένας λόγος που θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να με τιμωρήσει σοβαρά. Εμπιστεύτηκα το γιατρό μου και έπαιξα".
11:12
"Υπάρχει σεβασμός για την οικογένεια Γιαννακόπουλου".
11:13
"Μέσα σε παιχνίδι δεν έχω τσακωθεί! Ο Κρστιτς με είχε χτυπήσει με καρέκλα όμως εγώ μπήκα μέσα να τους προστατέψω".
11:15
"Ο Παπαγιάννης ήταν έτοιμος να παίξει σε μεγάλα παιχνίδια. Μου θυμίζει εμένα όταν ήμουν μικρός στην ΑΕΚ. Σημαίνει ότι είσαι έτοιμος"
11:17
"Δυσκολότερος αντίπαλος; Και ο Μπατίστ και ο Πέκοβιτς και ο Τόμιτς. Ο Σκόλα, o Πρίντεζης, πολλοί"
11:18
"Στόχος της Εθνικής στο Προολυμπιακό είναι ο τελικός. Λείπει όμως ο Ζήσης που είναι υπολογιστής και έβλεπε όλα τα διαγράμματα και τα χιαστί".
11:18
"Γιατί δεν κάνουν ένα Ευρωμπάσκετ στη Μύκονο; (γέλια)"
11:20
"Σταρ παίκτης θα γίνει ο Αντετοκούνμπο. Εξαρτάται από αυτόν αν θα γίνει ηγέτης της Εθνικής".

"Ο Ντόρσεϊ τώρα ήρθε στην ομάδα. Υπάρχει λίγο άγχος, είναι λίγο στα χαμένα. Αλλά υπάρχει ταλέντο και διάθεση".
11:20
"Για τους τελικούς πίστευα  στην αρχή ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει 3-1, μετά πίστευα ο Παναθηναϊκός 3-1"
11:22
"Για μένα αυτό το σουτ το τελευταίο είναι του Βασίλη. Στα δέκα θα βάλει τα επτά. Δεν πετάει τη μπάλα τυχαία. Έχει το σουτ. Το κάνει και στην προπόνηση. Απλά λέγεται μεγάλο σουτ γιατί κρίνει τίτλο".
11:25
"Ο Άνταμς αν παει σε μια μεγάλη ομάδα και βάλει λίγο τον εγωισμό του στην άκρη, θα παίξει. Ο Τζέιμς είναι πιο ομαδικός, πιο συνεσταλμένο παιδί, ακούει πιο πολύ. Όλοι οι Αμερικανοί θέλουν ΝΒΑ. Κοίταξε πως άλλαξε η καριέρα τους σε μια χρονιά".
11:25
"H μόδα των undersized σέντερ ξεκίνησε στον Ολυμπιακό. Με τον Χάινς, που πήρε την Ευρωλίγκα".
11:27
"Εγώ δεν κουράζομαι. Κάνω καλή ζωή, έχω κόψει τα ξενύχτια. Γι' αυτό τώρα ερχόμαστε στην Ελλάδα, κάνουμε δυο τρία καλά ξενύχτια και γεια σας μετά".
11:29
"Αν δεν επιστρέψω τώρα, δηλαδή φέτος δεν θα γυρίσω να παίξω. Ίσως μετά στο μέλλον σε κάποια μικρή ομάδα σε κανένα νησάκι, να είμαι και εγώ χαλαρός. Ρόδο ή Λευκάδα για παράδειγμα". 
11:31
"Αφού υπάρχει λειψανδρία ας παίξουμε μέχρι τα 40!"
11:33
"Η Γαλατάσαραϊ έκανε πρόταση και απορρίφθηκε".
11:34
Λεμπρόν ή Κάρι: "Λεμπρόν παιδιά μόνο".
11:36
Τρία σημεία που θεωρείς τα κακώς κείμενα του ελληνικού μπάσκετ: "Οι κάφροι οπαδοί, οι οπαδικές εφημερίδες και η νοοτροπία που δεν έχουμε για να προστατεύουμε το προϊόν μας".
11:38
"To γήπεδο φέτος στη Βιτόρια γέμισε σε όλα τα ματς. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο γήπεδο, παντού μπορείς να κερδίσεις και να χάσεις"
11:45
"Το buzzer beater με την Μπαρτσελόνα ήταν ένα τυχερό σουτ που στην ουσία, δεν σου έφερε κάτι. 100 φορές να το ξανακάνουμε, δεν θα βγει! Άλλο ήταν να κάνουμε κι άλλο έγινε! Βλέπω μια μπάλα να έρχεται πάνω μου και λέω: ωχ τι έγινε;! Την έπιασα τελικά. Έχω δουλέψει στα μπουζούκια, πέταγα πανέρια και ξέρω (γέλια)".
11:46
"Το νέο σύστημα να το δούμε και θα δούμε μετά. Η πρώτη φάση είναι κουραστική, δεν κερδίζεις τίποτα γιατί πας σε έναν όμιλο στους 16 που εκεί κρίνονται όλα. Δεν έχει σημασία αν βγεις πρώτος στην πρώτη φάση"
11:46
"Ένα βράδυ κρατάει η πικρία μου για μια ήττα. Μετά ξεχνιέμαι"
11:47
"Μετά το μπάσκετ θα ασχοληθώ με τη θάλασσα. Δεν είμαι έτοιμος για προπονητής. Είμαι λίγο νευρικός, χωρίς υπομονή"
11:48
"Έχω πάει γήπεδο και στους οργανωμένους του ΠΑΟΚ και στο Καραϊσκάκη και στην ΑΕΚ στην 21"
11:50
"Όταν ήταν άλλοι υπεύθυνοι να προστατεύσουν την ομάδα κι έβγαινα εγώ μπροστά... Ναι, έχω μετανιώσει γι' αυτό. Ατομικά νιώθω καλά, αυτό που έγινε φέτος με τη Λαμποράλ δεν ήταν δουλειά ενός έτους αλλά όλων των προηγούμενων χρόνων"
11:54
"Αν μπορούσα να ξαναπαίξω κάποιο ματς της Εθνικής, θα ήταν αυτό κόντρα στη Νιγηρία ή με την Αργεντινή το 2008".
11:54
"Με είχε βασικό ο Λάσο την πρώτη χρονιά στη Ρεάλ. Μπορεί να μην ήλθε ποτέ στα ίσα να μου πει γιατί με έβαλε στην άκρη αλλά ήμουν κύριος. Είχαμε άριστη σχέση. Ήμουν κύριος εγώ. Γι' αυτό με σέβεται.

Θα σας πω και κάτι που έγιν. Τελειώνουμε το ματς με τη Λαμποράλ μετά το Final Four και ήρθε ο Φλορεντίνο Πέρεθ έξω από τα αποδυτήρια, με ζήτησε προσωπικά, με αγκάλιασε, με φίλησε. Μου είπε 1000 ευχαριστώ που έπαιξες στην ομάδα. Σε αγαπάμε".
11:56
"Έγραφαν για μένα πέρυσι δεν πήγα στο πρώτο ματς της Εθνικής στο Βέλγιο γιατί ήταν ο Σπανούλης έξω. Εγώ ήμουν νοσοκομείο και έκανα ενέσεις στο γόνατό μου.

Όταν έμαθα ποιος το έβγαλε αυτό μέσα από την ομάδα, του είπα τώρα να φύγω από τη Βιτόρια και να ρθω να σε πλακώσω;"
12:00
Κάπου εδώ τελειώνει η συνέντευξη του Γιάννη Μπουρούση. 
12:00
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας. Καλή σας ημέρα. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK