O Γιάννης Αντετοκούνμπο... στην ταινία "1968"!

Πας στο σινεμά για να δεις την υπέροχη ταινία του Τάσου Μπουλμέτη για το "εθνικό έπος" της ΑΕΚ το 1968 και πέφτεις πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο... στην ταινία "1968"!

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη νέα ταινία του Τάσου Μπουλμέτη "1968", η οποία προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου;

Μπορεί ο Greek Freak να μην παίζει... άμεσα στην ταινία, όμως τον βλέπουμε την ώρα τους διαλείμματος, όταν και προβάλλεται το συγκλονιστικό video που είχε ετοιμάσει για το Milko, την ίσως πιο πορωτική διαφήμιση που έχουμε δει εδώ και καιρό!

Για όσους δεν θυμούνται, ήταν το σποτ στο οποίο ο Giannis μαζί με το Milko μας αφηγήθηκαν την αλήθεια του μπάσκετ, ένα άθλημα που στην προκειμένη περίπτωση συμβολίζει την ίδια τη ζωή! "Θα σου πω εγώ τι είναι μπάσκετ", έλεγε στο σποτ ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Μια αλήθεια που πολλές φορές είναι σκληρή, πολλές φορές απαιτεί ώρες προπόνησης, μεγάλη προσπάθεια και πολλές φορές περιλαμβάνει την έννοια της αποτυχίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το πιστέψεις, όπως έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Όπως ακριβώς έκαναν και οι παίκτες της ΑΕΚ το 1968, οι οποίοι 'κέρδισαν γιατί δεν μπορούσαν να χάσουν'.

Η επιλογή λοιπόν του να παίξει το διαφημιστικό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο διάλειμμα της ταινίας του "1968" είναι θα λέγαμε εξαιρετική. Και τα δύο μας γυρίζουν πίσω, στα παιδικά χρόνια, στην αθωότητα, στην προσπάθεια, όταν γίνονταν ακόμη όνειρα. Υπάρχουν σαφώς οι δυσκολίες, οι κακές ημέρες, η κούραση, τα χτυπήματα, αλλά όταν έχεις ένα στόχο πρέπει να κοιτάς μόνο σε αυτόν. Ποτέ δίπλα.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο... στην ταινία "1968"!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το κάνει τα τελευταία χρόνια στo NBA, όπου και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Οι παίκτες της ΑΕΚ το έκαναν το 1968. Αν και δεν τους υπολόγιζε κανείς, κοίταξαν στα μάτια τη μεγάλη Σλάβια Πράγας. Και νίκησαν. Αυτό είναι το μπάσκετ. Η πίστη στον ίδιο σου τον εαυτό, στη μαγεία του παιχνιδιού, στα συναισθήματα.

Η ευχάριστη έκπληξη με την διαφήμιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το Milko στο διάλειμμα της ταινίας ήταν κάτι που δεν περιμέναμε, αλλά μας συγκίνησε, όπως έκανε και η ίδια η ταινία. Το καστ του Τάσου Μπουλμέτη είναι εξαιρετικό, καθώς αποτελείται από σπουδαία ονόματα όπως τους Αντώνη Καφετζόπουλο, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Γιώργο Μητσικώστα, Βασιλική Τρουφάκου, Ορφέα Αυγουστίδη, Στέλιο Μάινα, Γιάννη Βούρο και πολλούς ακόμα αγαπημένους ηθοποιούς, οι οποίοι ενσαρκώνουν καθημερινές ιστορίες σε μια χρονιά που σημαδεύτηκε από καθοριστικές αλλαγές σε όλο τον πλανήτη.

Μια χρονιά, το 1968, όταν η αναπάντεχη νίκη μιας ομάδας με ψυχή ανακήρυξε για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού την Ελλάδα (όχι μόνο την ΑΕΚ), Κυπελλούχο Ευρώπης. Η ταινία πάντως δεν είναι είναι οπαδική. Δεν αφορά μόνο την ΑΕΚ και τους φίλους του μπάσκετ.

Είναι μια ταινία, η οποία αφορά τον άνθρωπο κι αυτά που θα μπορούσε να καταφέρει ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες. Σας θυμίζει κάτι; Το ίδιο ακριβώς δεν μας προτρέπει να κάνουμε κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη διαφήμιση του Milko;

Είναι ένα μάθημα ζωής, ικανό να συγκινήσει. Ραντεβού λοιπόν στους κινηματογράφους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK