Ο Μίσσας ζήτησε συγγνώμη στους... Σέρβους!

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Κώστας Μίσσας, αμέσως μετά την βαριά ήττα με 93-61, ζήτησε συγγνώμη από την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας! Διαβάστε το λόγο.

Στο πιο δύσκολο φιλικό τεστ πριν το τουρνουά "Ακρόπολις" η Εθνική πήρε... κάτω από τη βάση, αφού γνώρισε βαριά ήττα από την Σερβία.

Ο τεχνικός της γαλανόλευκης, Κώστας Μίσσας, μάλιστα, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους αντιπάλους, γιατί η ομάδα μας ήταν... εύκολος αντίπαλος στο συγκεκριμένο τεστ.

Σε έξι μέρες δώσαμε τέσσερα παιχνίδια κάνοντας δύο ταξίδια, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μας και την εικόνα που είχαμε σήμερα" είπε αρχικά ο Κώστας Μίσσας και συνέχισε:

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην ομάδα της Σερβίας, γιατί δεν τους προσφέραμε ένα καλό τεστ. Για μας ήταν, αντίθετα, ένα καλό τεστ, είδαμε πολλά πράγματα και όταν χάνεις ένα παιχνίδι μπορείς να μάθεις περισσότερα από ό,τι μετά από μια νίκη στην περίοδο της προετοιμασίας".

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

"Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς με πολλή ανάλυση βίντεο για να δούμε τα λάθη μας. Η Σερβία έπαιξε εξαιρετικά, αλλά τους δώσαμε εμείς τη δυνατότητα να φανούν τόσο πολύ καλύτεροι. Για μας είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε από τα λάθη μας και να βελτιωθούμε εν όψει των επόμενων φιλικών. Είναι περίοδος προετοιμασίας και έχει σημασία να διορθώσουμε τα λάθη μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ένα πρόβλημα με το δεξί του γόνατο, είχε κάποιες ενοχλήσεις και θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με δύναμη και πολλές επαφές και γι’ αυτό δεν τον χρησιμοποιήσαμε".