Οι Γαλλοί είπαν ότι ο "Παπ"... έδιωξε τον κόσμο

Οταν ο Κώστας Παπανικολάου αποβλήθηκε από την αναμέτρηση της Εθνικής μας με τη Γαλλία, δευτερόλεπτα αργότερα οι θεατές που παρακολουθούσαν τον αγώνα άρχισαν να φεύγουν! Κανείς δεν κατάλαβε γιατί, ωστόσο λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως επρόκειτο για ένα... μυθικό fail που θα μείνει.

Ο Κώστας Παπανικολάου αποβλήθηκε από τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με τη Γαλλία και έφυγε εκνευρισμένος προς τ' αποδυτήρια! Όλα καλά μέχρι εδώ, φυσιολογικά θα έλεγε κανείς...

Ωστόσο, μερικά δευτερόλεπτα μετά το "αντίο" του άσου του Ολυμπιακού στο ματς, σηκώθηκαν και οι φίλαθλοι από τις κερκίδες, κι άρχισαν να φεύγουν! Βαρέθηκαν; Παρεξηγήθηκαν με τον Παπανικολάου; Διαφώνησαν με την αποβολή; Τίποτα απ' όλα αυτά!

Ο "Παπ", λοιπόν, "στραβωμένος" όπως ήταν από τη διαιτητική απόφαση, καθώς έφευγε πάτησε το κουμπί του συναγερμού του γηπέδου. Πράγμα που απλά σημαίνει: Εκκένωση... (Όλα αυτά σύμφωνα με το γαλλικό σενάριο).

Ο κόσμος άρχισε να τα μαζευεί, ωστόσο οι υπεύθυνοι κατάλαβαν άμεσα τι είχε συμβεί και κατάφεραν να λήξουν το... μυθικό fail και να γυρίσουν οι Γάλλοι στις θέσεις τους.

Όλα τα παραπάνω μετέφερε η ΕΡΤ στη μετάδοση που έκανε, κατόπιν ενημέρωσης από τη γαλλική ομοσπονδία.

Στη συνέχεια, πάντως, ο ίδιος ο Κώστας Παπανικολάου αρνήθηκε πως εκείνος ήταν που πάτησε το κουμπί και ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει μόνος του, κάτι που επεσήμανε στον δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης.

Όσον αφορά την τελική έκβαση του φιλικού Γαλλίας - Ελλάδας, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 84-68.

TO ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.