Οι Έλληνες προπονητές κριτίκαραν την "αλαζονεία" Βασιλακόπουλου

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ ήταν λίγων λέξεων, αλλά αυτό που ήθελε να περάσει το πέρασε. Στο στόχαστρο ο πρόεδρος της ΕΟΚ και οι ατάκες του για τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή.

Οι Έλληνες προπονητές κριτίκαραν την "αλαζονεία" Βασιλακόπουλου

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είπε πως "η Εθνική έχει παίκτες" και ο Γιάννης Μπουρούσης ότι ούτως ή άλλως "και ο προπονητής διακοπές θα κάνει". Το γεγονός πάντως πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παραμένει ακέφαλο δύο μήνες πριν από το Ευρωμπάσκετ ασχολίαστο δεν μπορεί να μείνει.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών, στην προεδρία του οποίου βρίσκεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης, σχολίασε με ανακοίνωσή του το μείζον θέμα. Και καυτηρίασε το γεγονός ακόμη αναζητείται ο εκλεκτός!

" Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο αθλητισμός διέπεται από την αρχή που θέλει τις διοικήσεις να διοικούν, τους προπονητές να προπονούν και τους παίκτες να παίζουν.

Επομένως η Εθνική ομάδα χρειάζεται προπονητή.

Για να προοδεύει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνιστικά και σε επίπεδο αποτελεσμάτων, θα πρέπει να μπει η αλαζονεία κάτω από το "εμείς". Και αυτή ακριβώς είναι μια από τις δουλειές του προπονητή", ανέφερε το κείμενο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK